Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım. Pek forum insanı değilimdir doğrusu, şimdiden söyleyeyim. Sebebi bir yerlere bağlı kalamamaktan olsa gerek

o yüzden bana kızmayın iki gün sonra kayıplara karışırsam.
Forumunuzu iyice araştırdım altını üstüne getirdim sorumun cevabını bulmak için, sağ olsun arkadaşlar bütün bildiklerini paylaşmışlar sonucunda bazı bilgiler edindim aux çıkışı hakkında
şimdi ben 2005 Model; Toyota Corolla Sol 1.6 AT CC sahibiyim ve ipod için çıkış almak istiyorum aracımdan
Var bu tür adaptörler ama birazcık pahalı.
Verdiğim linke bakınız. [url]http://www.nexxia.co.uk/iPod_MP3_Adaptors/Toyota.htm[/url][/quote]
Osman bey'in yukarıda vermiş olduğu linkten aracıma uygun adaptörleri buldum fakat orada belirtildiği üzere cd changer girişine takılıyor bu adaptörler ve 10 pin(yeni) ve 12 pin(eski) olarak değişkenlik gösteriyor anladığım kadarıyla.(bu arada cd changer'ım yok araçta ama daha sonradan takılabilecek durumda, en azından alırken bu şekilde söylemiştik galeriye/servise)
[list]
[li]Benim aracım için bunlardan hangisini seçmem gerek 10 pin blok yada 12 pin?[/li]
[li]Bu yöntemi kullanarak ipod için ya da mp3 için çıkış alan var mı daha öncesinden?[/li]
[li]Birde bu parçaları sipariş etsem orjinal serviste taktırma gibi bir şansım olur mu? servis böyle şeyleri kabul ediyor mu? çünkü, bazı bu tip şeyleri yaptıklarını söyleyen yerlerin işçiliği çok kötü oluyor ve aracın orjinalliğine hiç uymayacak şekilde bir işçilikle karşılaşabiliyorsunuz, en azından toyota servisinin böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum zaten yaparlarsa benden hiç kurtuluşları olmayacağını onlarda bildiğinden zannetmiyorum ki böyle bir hataya düşsünler
[/li]
[/list]
Şimdiden Cevaplarının için teşekkürler.