0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota gibi sorunsuzluğu ile ünlü bir markada bile MMT şanzıman ile ilgili efsaneler oluşmuşsa burada tercih hakkımı ben manuelden yana kullanırım.
MMT Multi-Mode yani yarı otomatik şanzıman olduğu için Tavsiye Etmiyorum Vites Geçişleri Berbat Ve ötesi Rampada El freni kullanarak Kalmak Zorunlu oluyor Dur kalk Sıkışık Trafikte şanzıman Debriyaj Balatası ısındığı için kendini Korumaya Almak Amaçlı kitliyor Aklıma Geldikçe Yazarım Nerden biliyorsun Dersen Auris MMT Araç Çok Yakın Bir Akrabamda Var Kısaca (Tecrübeye Sabittir) Diyeyim...
Ramazan bey mmt kullanıcısı değilim ama vites geçişlerinde ayağınızı hafif gazdan çekerseniz hissetmiyorsunuz bile.Rampada dediğiniz gibi el freni kullanmak lazım ama abartılacak bişe dil ben düz vites aracımdada el frenini yeri geldiği zaman kullanyorum.Dur kalk trafiktede es modunda yada manuel modda kullanırsanız hiç bişe olmaz Sen niye mmt almadın dersen sorun çıkaracağından korktuğum için almadım ama bugune kadar da kullanmayı bilenler içinde şikayet edeni duymadım aksine çok kullanışlı olduğunu iddaa eden bile var.Bazen niye mmt almadım diye kendi kendimede soryorum.
bence sadece rampalarda çok koku yapıyorsa o araçta fabrikasyon hatası vardır başka bir sorun olamaz