0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla yaklaşık bir ay önce diamond vision 5000k modelini aldım. Allah varya o kadar para verdim, 15 TL lik piyasada satılan beyaz ampüllerden çokda farkını göremedim açıkçası. Verdiğim paraya acıdım ne yalan söyleyeyim. Standart halojenlerin yerini aydınlatma açısından zaten tutmuyorda, en azından dedim aydınlık olarak piyasadaki beyaz renkli ampüllerinden daha fazladır belki; ama hayal kırıklığına uğradım.
vedat abi yeni gördüm konuyu...ne kadar üzüldüm yaa...önce görseydim benim ampulleri sen ordan alıp bana yollardın... HB daki siparişimi iptal ederdim...bayramdan öncede elime geçmiş olurdu...ne kadar güzel olurdu yaa...moralim bozuldu şimdi...
Osman, bence sen sabahtan ara, ürünün ellerinde olduğunun teyidini al, aynı gün kargoya versinler, hb daki siparişi iptal et.Cuma'ya bilemedin Ctesi elind olur.
nereyi arıyım abi?
vedat abi bass koruyucu varmıdır acaba hani bass ın önüne iki tane demir çubuk takılıyor ya ondan
0542 231 0000 ı ara Osman.
0542 231 0000 ı ara Osman.Dolaşmak lazım. Olabilir.
şimdi aradım abi...philips varmış osram yokmuş...40 lira dedi...bende kargo parası felan biraz pahalıya gelir dedim...o zaman 35 lira yapalım dedi...bende yarın ararım sizi dedim...kargo ne kadar tutacak acaba?
neyse abi ben yarın falan sirkeciye gidicem orda varmış teşekkür
maksat osman 3 olsun iyi alışverişler...
Vedat, dene bakalım. Standart sarı ampülden gerçekten fazla ışık verecekmi. Bende sarı ampüle dönme taraftarıyım da.
YEDPA noluyuur bi açıklayabilirmisiniz Ozaman sert pleksi angel eye ve trd amblem
neler denemedimki ma 8 tl sarı anpülün yerini hiçbirşey tutumuyor kar yagmur sis fark etmiyor en iyisi sarı anpül 8 tl hemde
YEDPA toptancı mekânı Ercüment
Abi birdahaki gidişinde acaba angel eye bakabilrimisin fiyat olarak merak ediyorumda