0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NOTERLER KAPALI.... Eğer bayramda yeni bir araba almak istiyorsanız satıcıya parayı ödemeden (belki bir miktar kapora karşılığında) aracı size vermesi konusunda iknaya uğraşın, sakın araç bedelini ödemeyin. Bu ödeme işleri çok sakat işlerdir, kesinlikle noterde imzayı atana kadar bekleyin. Ya bu cuma halledin, yada bayramdan sonraya bırakın...
ben aracı aldığımda kapora verip aracı 2-3 gün önceden teslim almıştım...ama kapora dediğimde aracın fiyatının uarısına yakınıydı...
Tam bayram üstü, kapora ile sadece aracını teslim edecek babayiğit varmıdır ki ?
tanıdık galeriler olabilir mi
yav bu galericiler zaten film gibi adamlar azcık safa yat üste çıkıp çırpınmaya başlamaları beni deli ediyor uleeyn Çok ta gülüyorum fakat bir o kadar da zekiler
Tabi canım onların arabaları sıfır hatalıdır, pasta, cilada yaparlar senin için (ben kimsem ilk defa görüştüğümüz adam ) ya doktordan, ya mühendisten, ya ilk elden, ya kendi aracı olur zaten Of aramızda galerici yoktur inşallah Alınmasın lütfen.
ben 8 ay önce corolla aldıım xe başka şehire gittim arabayı almaya adamla hoş beş muhabbet derken kanım ısındı adamın sözüne güvendim ne sanayiye ne ustaya kimseye göstermeden aldım arabayı 5000 verdim kalan 5000ide bir hafta sonraya anlaştık noter falan hiç biyere uğramadan parayı gönderince vekalet gönderirim dedi arabayı aldım geldim eve..ertesi gün yağı arkadaşa götürdük arabayı yağını değiştirdi çalıştırdı baktık araba duman atmaya başladı sağa sola bakınca anladıkki km oynanmış arabanın motoru ölü resmen şok oldum..aradık adamı telden adam bu sefer baktırsaydın falan diye kıvırmaya başladı dünkü insan bugün hayvan oldu resmen:)biraz adamın gözünü korkutma amaçlı konuşmalardan sonra adam biraz yumuşar gibi oldu bu sefer ben iyice üste çıktım arabanın motorunu komple orjinal parçalarıyla sıfır yaptırdım tüm masrafıda adama göndereceğim paradan kestim su an sıkıntı yok araba yağ gibi:)ama bana ders oldu kimseye güvenmeme konusunda babamın oğlu olsa servise sokarım artık simdi hb sol bakıorum bu defa iki üç servise birden göstereceğim pert olayları falan sonra can sıkıcı durumlarla karşılaşmamak en iyisiii