Gönderen Konu: Uzaktan kumandalı anahtarın kilitleme butonunun çalışmaması.  (Okunma sayısı 1061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
Bugün akşam altıda işten geldim.Arabayı parkettim.Kilitleme butonuna bastım.Araba kilitlendi.akşam saat sekizde arabayla bir yere kadar gidip geldim.Arabayı park ettim.Kilit butonuna bastım.Işıklar yanmadı.Bir daha bastım yine kilitlenmedi.Manuel kilitledim.Açma butonuna bastım.Kilit açıldı.Ama kilitleme butonuna defalarca bastığım halde bir türlü kitlenmedi.Bende tekrar manuel kilitledim.Pili bitse açma düğmesi çalışmaz.Bbakalım yarın servise gidip soracağım.Başına böyle bir olay gelen oldumu hiç?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Uzaktan kumandalı anahtarın kilitleme butonunun çalışmaması.
« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2010, 19:21:18 »
BENDEDE OLDU BİR DÖNEM 2008 TOYATAM VAR BÜGÜN SERVİSE BIRAKTIM BAKALIM ARACTAN İNİYORUM 8-10 ADIM ATIYORUM BASIYORUM KİLİTLEMİYOR YANINA GELİNCE KİLİTLEYİP ACIYOR DAHA SONRA NORMALE DÖNÜYOR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: Uzaktan kumandalı anahtarın kilitleme butonunun çalışmaması.
« Yanıtla #2 : Kasım 11, 2010, 19:31:07 »
Kilitleme butonuna bastığınızda kumandanın üzerinde led yanıyor mu ? Anahtarı düşürmediğinizi varsayarsak. Bir de zaman içerisinde anahtar cebimizde terden nemden toz dan etkilenebiliyor.
Yedek kumanda var ise birde onunla deneyin eğer sorun aynı ise anahtarlar sağlam sorun kumanda alıcsındadır.