Gönderen Konu: katkı maddeleri  (Okunma sayısı 1176 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
katkı maddeleri
« : Kasım 09, 2010, 18:18:47 »
Motorlara konan katkı maddelerinin faydasını gören varmı..Tavsiye edermisiniz..Motorun ömrünü uzatırmı..Yoksa fasa fisomu hepsi..
İYİLER BİR GÜN MUTLAKA KAZANIR..YETER Kİ SABRETMESİNİ BİL ..=))

Toyota Club Türkiye

katkı maddeleri
« : Kasım 09, 2010, 18:18:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: katkı maddeleri
« Yanıtla #1 : Kasım 09, 2010, 18:43:01 »
Atilla amca görse karşı çıkıcak düşünceme ama bizim araçlar kronik yağ eksiltme var biz bor power koyduk 2 sefer tamamen kesildi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2010, 11:58:16 »
Motorlara konan katkı maddelerinin faydasını gören varmı..Tavsiye edermisiniz..Motorun ömrünü uzatırmı..Yoksa fasa fisomu hepsi..

Bana göre motorunda sıkıntılı problemler varsa veya başladıysa ve üstelik revizyona kadar götürecek bir problem olup maliyeti ağır gelenlere, özellikle satmadan önce alan kişiyi yanıltmak için konulan katkı maddesi bence :D Araçta çıkabilen problemlere revizyon öncesi ekonomik yoldan müdahele edebilirmiyim katkısı bu sanki :D :D :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40800
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 10, 2010, 12:05:29 »
Kullanıp ta memnun olanda var  yok arkadaş bir farkını görmedim diyen de var .ben 10 liralık katkılardan koydum bir seferinde ilk 1000 -2000 km araç gayet seri ve hararet güzeldi ama daha sonra da hiçbir fark görmedim yag eskiyince aynı oluyor ama  pahalı katkılar daha iyi olabilir
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance