0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bi ara benim sağ dikiz aynasının içinde de vardı örümcek inanırmısın aracı yıkamaya götürdüm o tanzikli suda bile hala içinde kalmış kaç kere baktım göremedim. 1 kere gördüm aldım yere attım kağıtla ertesi günü yine aynı yerde bigün giderken bi baktım kafa dışarda bedava geziyo aldım hemen here attım öldürmeden sonra bastım kaçtım resmen peşimden gelmesin diye bidaha bulamadı benim arabayı zuhahaa[/quote]Plakanı aldıysa Ankara'da fellik fellik seni arıyodur
bi ara benim sağ dikiz aynasının içinde de vardı örümcek inanırmısın aracı yıkamaya götürdüm o tanzikli suda bile hala içinde kalmış kaç kere baktım göremedim. 1 kere gördüm aldım yere attım kağıtla ertesi günü yine aynı yerde bigün giderken bi baktım kafa dışarda bedava geziyo aldım hemen here attım öldürmeden sonra bastım kaçtım resmen peşimden gelmesin diye bidaha bulamadı benim arabayı zuhahaa[/quote]dikiz aynasının arkasına bir sinek niye girsin veya bir örümcek oradan ekmek çıkmayacağını neden akıl edemez ilginç...
benden tavsiye:devekuşu yumurtası bulup uygun bir yere yerleştireski camilerde örümcek olmasın diye kullanılmış.[/quote]İp takıp aynanın altına as, ama sert fren yapmamaya dikkat et