arabamın üzerimde philips marka cd çalar var yeni bir cd çalar almak istiyorum hangi markayı öneririsiniz bir de fazla aşırıya kaçmadan bi ses sistemi yapsak kaça patlar yanıtlara şimdiden teşekkürler
pionner alabilrsin abi ucuz istersen

teknosada kampanya vardı bitmediyse 290 liradan 165 e akdar düşmüştü
hocam sana piooner'i tavsiye ederim normal bir tesisat 1200 1500 tl arası..
arkadaşlarımda pioneer vardı fakat üçüde bozuldu cd okumuyorlar iraz nazik gibi geliyor bana ama yinede teşekkürler bakalım 3 gün içinde alacağım
sessistemide iki kolon bi amfi ikide ön kapılara kolon olsa yeter amfide hangi marka tavsiye edersiniz
arkadaşlarının arabası kuş serisimydi abi cihazlar narindir öyle kasisden hızlı gecince yerinden oynarsa bozulur tabi
evet bitanesi şahin ama ikisi opel 2004 ama buralar biraz fazla tozlu oluyor belki televizyonlarda görmüşsündür kum fırtınaları felan
evet bitanesi şahin ama ikisi opel 2004 ama buralar biraz fazla tozlu oluyor belki televizyonlarda görmüşsündür kum fırtınaları felan
abicim elektronik cihazlarda hep böyle sorunalr oluyor heleki sizin oralar tozluymuş hemen etkilenir cd çalar ben sivastayım fazla toz yok ama arada orjinal cd çaları bile okumuyor içerisindeki tozdan
o zaman bizde usb çalarlı bi teyp bulmalıyız heralde neyse bakalım eskişehirde media market var oradan bi tane bakacağız
hocam ben pioneri tır da kullanıyorum hem de uzun zamandır ayrıca amfi jbl marka olsun
3050 pioneer alabilirsin usbli dir . Amfiyi ben gene pioneer tavsiye ederim . Yalnız kolonları neyi tip pioneer tavsiye etmem

.
o zaman bizde usb çalarlı bi teyp bulmalıyız heralde neyse bakalım eskişehirde media market var oradan bi tane bakacağız
Cd çaların varsa hiç değiştirmeden fm transmitter al bir tane, dilediğince usbden hem müzik dinle, hem usb şarj aleti olarak kullan, nasıl olsa o da lazım
Olsun abi yine al ucuzlamis ki:) bulunmaz fırsat:)
Olsun abi yine al ucuzlamis ki:) bulunmaz fırsat:)
yok abi benim için cd devri kapandı...ama yinede cd çalma özelliği olsun...kart ve usb girişide kesinlikle olmalı...arabaya lastik bakacağım yerde teyp bakıyorum...nasıl bi adamım ben yaa