merhaba. aracım 2011 corolla comfort extra gümüş gri.geçen hafta ön tamponun sağ alt kısmını kaldırıma sürttüm.boydan boya avuç genişliğinde tamponun boyası tamamen attı.hemen toyota yetkili servisine götürdüm hasar danışmanı arkadaş tamponun tamamen boyanması gerektiğini bunun da 250 lira civarında olduğunu ve kaskonun da hasarsızlık indirimini bozacağını söyledi ve bunun yerine rötuş yapmamı önerdi.ben de yanaşmadım tabi tampounun tamamının boyanmasına.eve geldiğimde servisten edindiğim rötuş boyasını denedim ama çok sırıttı.ben de boyayı derhal silip araştırmaya başladım.
autoking diye bir firmadan haberdardım sigorta şirketleriyle anlaşması varmış.mini onarım sistemleri de var. ancak randevuyla çalışıyorlar ve bir ay sonrasına randevu verdiler.daha sonra www.şikayetimvar.com dan bir sürü şikayet okudum bu firmayla ilgili. sanayideki ustalar da lokal boya için 100-150 lira arası fiyatlar istediler ama güvenemedim. en sonunda ziebart üsküdar bayiine gittim.daha önceden koltuk koruma yaptırmıştım.maltepe istasyonunda yapılıyormuş küçük alan onarımları. 99 liraya hallettiler.tertemiz bir iş çıkardılar. gerçekten çok memnun kaldım. herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim arkaaşlar...