Gönderen Konu: ziebart küçük alan onarım sistemi...üsküdar  (Okunma sayısı 3486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
ziebart küçük alan onarım sistemi...üsküdar
« : Kasım 08, 2010, 21:46:55 »
merhaba. aracım 2011 corolla comfort extra gümüş gri.geçen hafta ön tamponun sağ alt kısmını kaldırıma sürttüm.boydan boya avuç genişliğinde tamponun boyası tamamen attı.hemen toyota yetkili servisine götürdüm hasar danışmanı arkadaş tamponun tamamen boyanması gerektiğini bunun da 250 lira civarında olduğunu ve kaskonun da hasarsızlık indirimini bozacağını söyledi ve bunun yerine rötuş yapmamı önerdi.ben de yanaşmadım tabi tampounun tamamının boyanmasına.eve geldiğimde servisten edindiğim rötuş boyasını denedim ama çok sırıttı.ben de boyayı derhal silip araştırmaya başladım.
autoking diye bir firmadan haberdardım sigorta şirketleriyle anlaşması varmış.mini onarım sistemleri de var. ancak randevuyla çalışıyorlar ve bir ay sonrasına randevu verdiler.daha sonra www.şikayetimvar.com dan bir sürü şikayet okudum bu firmayla ilgili. sanayideki ustalar da lokal boya için 100-150 lira arası fiyatlar istediler ama güvenemedim. en sonunda ziebart üsküdar bayiine gittim.daha önceden koltuk koruma yaptırmıştım.maltepe istasyonunda yapılıyormuş küçük alan onarımları.  99 liraya hallettiler.tertemiz bir iş çıkardılar. gerçekten çok memnun kaldım. herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim arkaaşlar...

Toyota Club Türkiye

ziebart küçük alan onarım sistemi...üsküdar
« : Kasım 08, 2010, 21:46:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: ziebart küçük alan onarım sistemi...üsküdar
« Yanıtla #1 : Kasım 09, 2010, 09:53:00 »
servisten servisede çok fark var demekki bende beton saksıya sürtmüştüm avuç içi kadar bir yerde boya gitmişti 1000 bakımında gösterdim ne yapabiliriz diye 30 dakika sonra sapa sağlam getirdiler 5 kuruş ta vermemiştim ne iz kaldı nede boya farkı orjinal görüntüsünde duruyor.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 09, 2010, 21:17:37 »
hocam haklısın vallahi.başından savmak için nasıl kıvıracağını şaşırdı arkadaş.ben yine de servis ismi vermeyeyim ama sizin söylediğiniz gibi çalışanların Allah kazançlarına kazanç katsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 09, 2010, 21:57:51 »
Paylaşım ve tavsiye için teşekkürler .