0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani tertib girişimcilik ruhu oldukça her yere el atarız..sorun değil.. ben her türlü varım ortaaaammm.... ulvi gibi hani kardeştik..bari bi evin iki kızını alalımda bacanak olalım ama kayınpederin arkası sağlam olsun... nasıl gene girişimcilik ruhumu konuşturyom gene...
ya sen var ya bıraksak hondaclub fetheder gelirsin valla olmamı yaa laa
temelin fıkrası geldi..aklıma.. fadime demiş ba çikolata alsana temel : temelde demiş: çikolata ne si.......dur da...saa helva alayumm... hondaclub nedir la.. yeniyo mu? mangalı olur mu onun ..
honda cluba bi üye olsam beyinlerini karıştırırm ben be..ikinci el pazarlar full honda olur..toyota satış rekoru kırar..yine benim girişimcilik ruhum sayesinde..
bir an yer gibi oldum ama komidini görünce uyandım dedim çocuğun garaja bak buluşmaya geldiği arabaya bak
zuuhahahahahha abi benim yine gönlümde toyotam var hep de olacak e bide forumumuz var ya istesekde toyotadan vazgeçemeyiz böyle güzel bi ortam nasıl bırakılır yaaf
yok yoooktct dışlasa ben dışlamam seni sercanım gerçekleri varsa çıkart ortaya inan dışlamam seni
varmı acabaaaa aah ahh keşke olsada ortaya çıkartsam efsaneyle takas yapardık olmamı
zor yerden sordun sercan vallaolur mu? olur herhalde.... yok yok olmaz... olurmu ki? :P
vala ben de efsane olcak bakiyiiim galiba asla olmazdı
olur oluuurdaha iyileride olurgit gel şu askerliği bitirdeher şeyin daha güzeli olur inşallah
he bu aradaarkadan bası vurdun enseme enseme akşam baş ağrısından kıvrandım biz alışmışız standart tesisata orta kulağım dengeyi sağlayamadı vallahi...