0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gez-yaz Mehmet. 50 km sonra şarj bitti demede
Dipnot: Nasıl şarj edecegim diye düşünürken eve cıkarttım yoksa sokmam böyle şeyleri eve. Sonra baktım ki aküsü cıkartılıp dolduruluyormuş bundan sonra akü eve gelecek
dün 30km yaptım ful gaz 8 km de 2 kişi gezdim ful gaz 40 yapıyor ..Daha şarj yarıda onuda söyle anlıyorum . Ful gaza kökleyince şarj ibresi yarıya düşüyo sonra hızını bulunca cıkıyor yukarı . bi 30km daha gider heralde ama hep ful gaz gidiyorum ara gazı filan ...
yurdum insanı iş başında asla kullanma klavuzunu okumaz :Dilk 1000 km zorlama rodaj dönemi felan
rampa çıkarken pedallara asılman gerekebilir.:d
Nasip Mehmet merak ettiğimden sordum Deneyimleri yaşadıkça yazarsın bizlerde bilgi sahibi oluruz.
Hayırlı olsun Mehmet. Oldu iki .http://www.toyotaclubtr.com/hobi-bolumu/hobi-amacli-elektrikli-scooter-%29/
bu espiriler nerden alıntı acaba Hayırlı olsun Mehmet büyükbabamdada var yazlığa gidince bikeresinde kaptırdım acaip gidiyo ama 20 30 devirleri arasında gitmek ayrı bi zevk taşlı yokuş biyerde kaldırdım patinaj çekince baya mutlu olmuştum
Hayırlı olsun mehmet, güle güle kullan
öncelikle hayırlı olsun.yakın arkadaşlarımdan biri kullanıyor,max 100km'ye kadar yol yaparsın bir aküyle ama onun aküsünde sorun vardı çabuk bitiyordu deiştirdiler aküsünü.max hız 40-45km görürsün.rampa aşağı 50-55i görüyor fakat bir gün sırtımda ağır bi çanta varken 60 ı gördük biz :d hayırlı olsun gerçekten güzel bir alet fakat rampa çıkarken pedallara asılman gerekebilir.:d
aynı benim bisiklet gibi yani (aküsüz)
Vay be 2-3 dolumdan sonra yani buda 150 bilemedin 200 kmye eşit oluyo bunların rodajıda azmış yahu ozaman bu sene bidaha gideyim ben o tam kıvamına gelmiştir Mehmet ben baya kaptırırm ozman 63-64 falanım
38-39 da tıkanıyo gitmiyo başka