Gönderen Konu: EkoBis MAXİ  (Okunma sayısı 5004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
EkoBis MAXİ
« : Kasım 08, 2010, 10:08:04 »
Arkadaşlar dün 4 civarında Hayatımda ilk sıfır bir tekerlekli birşey aldım :D

çift akülü 1.200tl aldım kırmızı rengi vardı cok cırtlaktı bende siyah aldım . Sizce iyi etmişmiyim ? 100km yolu 1.2kw Harcıyor :) 2 küsür tl kadar birşey

Devir ekonomi devri :)

Bunda sıkıntı yaşayan yada önerisi olan varmı ? kitapçığını okudum .

Dipnot: :) Nasıl şarj edecegim diye düşünürken eve cıkarttım yoksa sokmam böyle şeyleri eve. Sonra baktım ki aküsü cıkartılıp dolduruluyormuş :) bundan sonra akü eve gelecek

Buda bonus :)

http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

EkoBis MAXİ
« : Kasım 08, 2010, 10:08:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: EkoBis MAXİ
« Yanıtla #1 : Kasım 08, 2010, 10:38:12 »
:) hayırlı olsun. Valla ne güzel olmuş . Aküsü kaç kg, boyutları nasıl ? Akü resminide paylaşırmısın bizlerle. Ne kadar sürede şarj oluyor, ne kadar max. hıza sahip, ne kadar mesafe gidiyor toplam, şehirlerarası :P kaç kuruş yakıyo :D biraz daha deneyimlerinizi paylaşırsan süper olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 08, 2010, 12:33:15 »
aman metin abi :D sorulara boğuldum Tamam aksam Sana herşeyini yazacagım :) Bakalım bugün bi gezeyim . Deneyimleri paylaşacağım :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 08, 2010, 12:42:34 »
:) gez-yaz Mehmet. 50 km sonra şarj bitti demede :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 08, 2010, 12:49:27 »
hayırlı olsun mehmet şehir içinde çok sürat yapma radara girersin :)
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 09, 2010, 11:35:07 »
:) gez-yaz Mehmet. 50 km sonra şarj bitti demede :)
:) dün 30km yaptım ful gaz :D 8 km de 2 kişi gezdim ful gaz 40 yapıyor :D ..

Daha şarj yarıda onuda söyle anlıyorum . Ful gaza kökleyince şarj ibresi yarıya düşüyo sonra hızını bulunca cıkıyor yukarı . bi 30km daha gider :D heralde ama hep ful gaz gidiyorum ara gazı filan :D :D ...

Eğlenceli ama çok sevdim bu işi ... Benim yamaha bws 100 vardı ona alışmışım kalkışta altımdan kaçmasını bu yapmayı ama genede güzel :D. bi arka sepetinden ses geliyo cukurlara girince çift taraflı bant sıkıstırdım ses gitti :) .

Metin abi dediğin soruları yanıtlıcam ama suan vizelerim var o yüzden cok dış hayatla ilgilenemiyorum :) cuma günü bitiyor inşallah :)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 09, 2010, 11:37:43 »
Nasip Mehmet merak ettiğimden sordum :)  Deneyimleri yaşadıkça yazarsın bizlerde bilgi sahibi oluruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 09, 2010, 12:29:35 »
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 09, 2010, 15:54:45 »
Dipnot: :) Nasıl şarj edecegim diye düşünürken eve cıkarttım yoksa sokmam böyle şeyleri eve. Sonra baktım ki aküsü cıkartılıp dolduruluyormuş :) bundan sonra akü eve gelecek

yurdum insanı iş başında :rofl: asla kullanma klavuzunu okumaz :D
:) dün 30km yaptım ful gaz :D 8 km de 2 kişi gezdim ful gaz 40 yapıyor :D ..

Daha şarj yarıda onuda söyle anlıyorum . Ful gaza kökleyince şarj ibresi yarıya düşüyo sonra hızını bulunca cıkıyor yukarı . bi 30km daha gider :D heralde ama hep ful gaz gidiyorum ara gazı filan :D :D ...
ilk 1000 km zorlama rodaj dönemi felan :P :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 09, 2010, 17:11:20 »
yurdum insanı iş başında :rofl: asla kullanma klavuzunu okumaz :Dilk 1000 km zorlama rodaj dönemi felan :P :D

bu espiriler nerden alıntı acaba :islik: :P :D

Hayırlı olsun Mehmet büyükbabamdada var yazlığa gidince bikeresinde kaptırdım acaip gidiyo :D ama 20 30 devirleri arasında gitmek ayrı bi zevk :D taşlı yokuş biyerde kaldırdım patinaj çekince baya mutlu olmuştum :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #10 : Kasım 09, 2010, 20:29:18 »
Hayırlı olsun mehmet, güle güle kullan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #11 : Kasım 09, 2010, 23:32:04 »
öncelikle hayırlı olsun.yakın arkadaşlarımdan biri kullanıyor,max 100km'ye kadar yol yaparsın bir aküyle ama onun aküsünde sorun vardı çabuk bitiyordu deiştirdiler aküsünü.max hız 40-45km görürsün.rampa aşağı 50-55i görüyor fakat bir gün sırtımda ağır bi çanta varken 60 ı gördük biz :d hayırlı olsun gerçekten güzel bir alet fakat rampa çıkarken pedallara asılman gerekebilir.:d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 10, 2010, 08:52:33 »
rampa çıkarken pedallara asılman gerekebilir.:d

aynı benim bisiklet gibi yani (aküsüz) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 10, 2010, 10:16:30 »
Nasip Mehmet merak ettiğimden sordum :)  Deneyimleri yaşadıkça yazarsın bizlerde bilgi sahibi oluruz.
:) tabi yazarım abicim .

Hayırlı olsun Mehmet. Oldu iki :D.

http://www.toyotaclubtr.com/hobi-bolumu/hobi-amacli-elektrikli-scooter-%29/
sağol vedat abi :D şart oldu artık  tüp bile 2.100 oldu

yurdum insanı iş başında :rofl: asla kullanma klavuzunu okumaz :Dilk 1000 km zorlama rodaj dönemi felan :P :D

Okuyamadım diyelim :D . pazar 4 te aldım 5 te vizeye gittim sınava . Sonra eve geldim baktım ne yapacaz soktum eve :D sonradan okudum cıkartılıyormuş :D ..

Rodaj dönemi  anlamam ben :D kapattım gidiyorum makas atıyorum otobanda :D :D :D :D :P

bu espiriler nerden alıntı acaba :islik: :P :D

Hayırlı olsun Mehmet büyükbabamdada var yazlığa gidince bikeresinde kaptırdım acaip gidiyo :D ama 20 30 devirleri arasında gitmek ayrı bi zevk :D taşlı yokuş biyerde kaldırdım patinaj çekince baya mutlu olmuştum :D
güzel ya :D Benim Yamaha Bws 100 'um aklıma geldi ne gazlardım be :) kalkışı delidir sürekli lastik cektirirdim :) .. Buda güzel ya baya atik :P

Hayırlı olsun mehmet, güle güle kullan :D
sağol tunç :)

öncelikle hayırlı olsun.yakın arkadaşlarımdan biri kullanıyor,max 100km'ye kadar yol yaparsın bir aküyle ama onun aküsünde sorun vardı çabuk bitiyordu deiştirdiler aküsünü.max hız 40-45km görürsün.rampa aşağı 50-55i görüyor fakat bir gün sırtımda ağır bi çanta varken 60 ı gördük biz :d hayırlı olsun gerçekten güzel bir alet fakat rampa çıkarken pedallara asılman gerekebilir.:d
vala bilmiyorum :) 39 da filan kalıyo :D 75 kiloyum . Düz yolda servise gittim 2 3 dolum yap sonra randıman almaya başlarsın dedi. Ve ilk şarj ve az km gitti gibime geldi . Bakalım bu aksam doldurdum 2. yi neler yapacak :D

aynı benim bisiklet gibi yani (aküsüz) :D
:D mesaj atarken pedal ceviriyodum yavas gideyim diye bi baktım pedal düştü :D dün . aldım pedalı götürdüm servise taktılar .

NOT: Birde seri toplanırken lastikleri tam otutturamamışlar lastikler yamuk yamuk gidiyo rot balansa sokmak gerek :D servise söyledim bi ara gel ayarlarız dedi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 10, 2010, 10:26:44 »
:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Kasım 10, 2010, 14:03:13 »
Vay be 2-3 dolumdan sonra yani buda 150 bilemedin 200 kmye eşit oluyo :D bunların rodajıda azmış yahu :D ozaman bu sene bidaha gideyim ben o tam kıvamına gelmiştir :D

Mehmet ben baya kaptırırm ozman 63-64 falanım :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 12, 2010, 10:33:32 »
Vay be 2-3 dolumdan sonra yani buda 150 bilemedin 200 kmye eşit oluyo :D bunların rodajıda azmış yahu :D ozaman bu sene bidaha gideyim ben o tam kıvamına gelmiştir :D

Mehmet ben baya kaptırırm ozman 63-64 falanım :D
38-39 da tıkanıyo :D gitmiyo başka

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Kasım 12, 2010, 13:34:46 »
Hayırlı olsun.
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Kasım 12, 2010, 18:07:40 »
38-39 da tıkanıyo :D gitmiyo başka

daha açılmamış yokuş aşağıya vur gazı :D