0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz Yasemin hanım. benim kışın hobi olarak takıldığım hastalıklardan biri. istemesem de...[/quote]Rica ederim Selim Bey, Üzerinize afiyet, sormayın şu an bende grip oldum. Aslında hijyene çok dikkat ederim, ama nasılsa yakalandım. Oruçlu olduğum için yeterli dozda ilaç ta alamıyorum. [quote=İsmail H. Timurcioğlu]Teşekkür ederiz. Neyseki tekrarlanan cümle yok Zaten bi yazdınızmı mazallah forum sayfaları dolacak gibi oluyo. Ben hiç grip aşısı olmadım bu senede olmayı düşünmüyorum. Size ekmek mayasından yapılan tamamen doğal bağışıklık sistemi güçlendirici haplar var, onlardan tavsiye ederim. Gerçi aşı daha ucuz ama gavur işi, damarlarımıza ne naklediyolar bilinmez.[/quote]Sizi fırsat yasiri sizi, ah bir yanlış yapsam da hemen dikte etseniz değil mi? Geçen sene, grip aşısı bende yaptırmadım. Zaten aşı olsanızda gribe yakalanıyorsunuz yatırmıyor ama sersem gibi dolaştırıyor ve sanki iyileşme süresini uzatıyor gibi geliyor. Bu senede okullar açılır açılmaz besmeleyi çektik. Sizin dediğiniz o ekmek mayalı ürünleri biliyorum felaket kilo yapıyor... En iyisi tok karına C vitamini
Teşekkür ederiz. Neyseki tekrarlanan cümle yok Zaten bi yazdınızmı mazallah forum sayfaları dolacak gibi oluyo. Ben hiç grip aşısı olmadım bu senede olmayı düşünmüyorum. Size ekmek mayasından yapılan tamamen doğal bağışıklık sistemi güçlendirici haplar var, onlardan tavsiye ederim. Gerçi aşı daha ucuz ama gavur işi, damarlarımıza ne naklediyolar bilinmez.[/quote]mikrop naklediyorlar, hemde canlı vanlı
mikrop naklediyorlar, hemde canlı vanlı[/quote]Çok doğru!
Yasemin sen doktormusun, veya sağlıkçı falan....[/quote]Sağlık konularına, çok meraklıyımdır! Her halde tıp okusaydım seviyem 3. sınıf olabilirdi...
yani doktor sağlıkçı falan değilsin, kütüpanede falan çalışmıyorsun değilmi?[/quote]Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü mezunuyum. Asıl mesleğim Otomotiv üzerine Satış Koordinatör'üyüm. Ama şu an çalışmıyorum, biraz ara verdim. Arabalar konusunda geri kalmamak için oto sitelerini böyle ziyaret ediyorum Ama sağlık konularına genel kültür konularına çok meraklıyımdır, çok araştırırım, dergi, kitap,sağlık siteleri vs. vs.