Gönderen Konu: tampondaki çizikler yapışkanlı çözüm münkünmü  (Okunma sayısı 3150 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
yeni aldığım 2004 corolla da tamponda çizikler var bunları incelerken daha önce çizilmiş ama üzeri aynı renkten bir yapıştırma ile kapatılmış bir alana daha rastladım sonra aracı aldığım adam bana toyota touchuhup tabe diye bir şey verdi bu rabanın renk kodu dedi ama bndaki resimler sanki araba çizilirse burdaki yapışkandan yapıştırın mı demek istiyor anlayamadım ekte foto gönderiyorum bununla alakalı
şimdi benim sormak istediğim bu yapışkanlar bulunabilirmi küçücük çizik için boya attırmak istemiyorum doğrusu

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: tampondaki çizikler yapışkanlı çözüm münkünmü
« Yanıtla #1 : Kasım 07, 2010, 16:52:43 »
Açıkcası tampona değilde kaportadaki derin rötuşla kapanmayacak yerlere yapıştırmak daha mantıklı.Tamponlar çok önemli değil.Yeniden boyatabilirsiniz sorun olmaz.Touchepad ideğişik şekilleri var çizige en uygun şekli yağpıştırıyorsunuz.Bunun haricinde serviste 18 tlye kutu içinde rötuş boyası satılıyor.Onlarında faydası olabilir.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Kasım 07, 2010, 16:54:25 »
yapışkan satılıyormu acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 07, 2010, 17:01:00 »
2004 corollamda 1 sayfa yapışkan vardı ve çok işime yaramıştı, ama sanırım ayrıca satılmıyor, yeni araba aınca onunla veriyorlar 1 sayfacık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 07, 2010, 17:05:58 »
Açıkcası tampona değilde kaportadaki derin rötuşla kapanmayacak yerlere yapıştırmak daha mantıklı.Tamponlar çok önemli değil.Yeniden boyatabilirsiniz sorun olmaz.Touchepad ideğişik şekilleri var çizige en uygun şekli yağpıştırıyorsunuz.Bunun haricinde serviste 18 tlye kutu içinde rötuş boyası satılıyor.Onlarında faydası olabilir.

ben bu boyadan alıcam sanırım ve babama kullandırmayıda düşünmüyorum artık kullanmaya kullanmaya park yerlerinden çıkmayı unuttu resmen Hande ablalarla buluşmaya gittiğimizde otoparktan çıkarken yandaki broadwayın tamponuna sürtüceksin dedim yok olmaz bişi broadway sallandı baba sürttürdün dedim olur okdar dedi dün neo alış veriş merkezinden çıkarkende yandaki efsaneye sürttürdü töbe yarabbiiii dedim içimde çıktı ordan araba kullanma artık dedim ve tamponun boyası çıktı çizik halinde arka tarafada geçen sene kurbanlık almaya gittiğimizde biri sürttürmüştü ordada siyah tmpon izi var artık bi pasta cila şart duruyo bakalım :/ Valla Tuncay abi 18liraysa bişi değilmiş alıp yapmak lazım aslında.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Kasım 07, 2010, 17:08:03 »
ben de o yapışkanla işim hallolur diye onu arıyorum servis net cevap vermedi bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 07, 2010, 18:11:56 »
Arkadaşlar yapışkan dediğiniz nasıl bişe bana verilmedi heralde dah görmedim arabada öyle bişe çünkü yarın iyicene bir bakacam belkide verilmiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 07, 2010, 20:01:54 »
Ercu
Benım sol on tampondakı cızıkler babanın hedıyesımı yoksa? :D
Otoparka saglam bıraktım dondugumde cızıktı ve kısecıkler yoktu ben yaptım dıyecek olan :D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 07, 2010, 21:13:37 »
Ercu
Benım sol on tampondakı cızıkler babanın hedıyesımı yoksa? :D
Otoparka saglam bıraktım dondugumde cızıktı ve kısecıkler yoktu ben yaptım dıyecek olan :D

yok abi yemezler yanımızdaki beyazdı :D solumuzdaki beyaz efsane tam karşımızda makyajsız 2010 sağ ön çapraz zze121 sol çaprazdada zze121 bizde zze112leri temsil ediyorduk :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 07, 2010, 22:30:21 »
Sıfır alınırken muhtemelen veriyorlar arabanın içinden plazadan biri alıp gitmediyse tabi.Kitapcıkların arasında oluyor genelde touche pad yazıyor.Benimkini yıkamacıdamı artık nerde unuttuysam bulamıyorum..Ama bunları servis satmıyor sonradan..Ercü serviste aracın boya koduna göre getiriyorlar.::Oje kutusu kadar büyüklükte 2 parça dan oluşuyor 18 tl civarı ancak sanayiden boya koduna göre boyada yaptırabilirsim 100 gr 12 tl standox ların...Servistekini alıp denemedim bu sene çıkarmışlar.Önceden boya kodunu verip  serviste boyayı yapıyorlardı.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 08, 2010, 07:48:08 »
Tamam Tuncay abi ben kitapcıkların arasına iyice bir bakim