Gönderen Konu: Ve sonunda aldık :)  (Okunma sayısı 6357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: Ve sonunda aldık :)
« Yanıtla #60 : Kasım 11, 2010, 08:46:08 »
Stand-by olayına dikkat et kartlar yanıyor.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 11, 2010, 08:46:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 11, 2010, 13:48:25 »
Stand-by olayına dikkat et kartlar yanıyor.

bunu duyduğum baya iyi oldu cidden ne aldığımız yr nede kurmaya gelenler söyledi bukadarını teşekkür ederim :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Kasım 11, 2010, 14:01:12 »
bunu duyduğum baya iyi oldu cidden ne aldığımız yr nede kurmaya gelenler söyledi bukadarını teşekkür ederim :)

aynı zamanda az da olsa sürekli bir elektrik tüketimi maalesef oluyor .. stand-by özelliği içinde bu gerekli fakat elektronik elemanlarında dinlendirilmeye ihtiyaçları var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Kasım 11, 2010, 14:07:40 »
güle güle kullan, ama sony de kampanya yapmış aynı fiyata sony de alabilrdiniz yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Kasım 11, 2010, 14:11:17 »
güle güle kullan, ama sony de kampanya yapmış aynı fiyata sony de alabilrdiniz yani

Çok teşekkür ederim :)

babam sony sevmiyor Kemal abi :/ Bu güzel yaa dünn ethernete bağladım internete girdim face giricek ama bişi yazmak gerekiyor onu çözücem yakında :D dailymotiondan video izleyebiliyoruz tweeter'a giriyor facebook google maps history channel oyun falan oyanıyor güzle baya :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Kasım 11, 2010, 15:37:59 »
SONY tv lerin en baz (en düşük) modeli samsungların en kalitelisinden 5 kat daha üstün görüntü veriyor
 ne yazıkki bunu mutfağa taktığım (Ucuz diye) samsung'da yaşadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Kasım 11, 2010, 15:48:08 »
Kemal abi eğer çok iyi görüntü kalitesi istiyorsan pioneer da tavsiye ederim ben de bitane düşünyorum almayı samsung philips pionneer arasında kararsızım .

Ercüment tv nasıl samsungu tavsiye edermisin arkadaşım gildede var o memnun ama okadar çok çeşit var ki piyasada karar vermek zor oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Kasım 11, 2010, 15:52:45 »
Pioneer sadece plazma üretiyor, plazma nın devri kapandı , hatta LCD de ayvayı yedi
şimdi LED 3 D TV ler revaçta, bu işin tartışmasız lideride sony, az biraz diğerlerinden pahalı ama inanki değer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Kasım 11, 2010, 15:54:59 »
Kemal abi eğer çok iyi görüntü kalitesi istiyorsan pioneer da tavsiye ederim ben de bitane düşünyorum almayı samsung philips pionneer arasında kararsızım .

Ercüment tv nasıl samsungu tavsiye edermisin arkadaşım gildede var o memnun ama okadar çok çeşit var ki piyasada karar vermek zor oluyor.

çok güzel abicim tavsiye ederim hem özellik hemde görüntü konusunda 1 numara diyebilirim :)

İlk geldiği gün HD formatında V FOR VANDETTA filmi var bende taktım usb'yi çok uzun izlemedim ama harika görüntüsü var eğerki olayı hdmi boyutuna taşırsan öyle böyle bir görüntü olmuyor dehşet yani ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Kasım 11, 2010, 15:55:37 »

Tv seçimi konusunda birazda şu var, Sony görüntü teknolojisi keşfeden, hızlı bir şekilde büyüyen, kendi klasmanını hep bir adım geride bırakan ileri teknolojiye sahip ve kökü Toyota gibi yine Japon olan görsel teknoloji devi olduğuna ben güveniyorum. Bilmeyende yok.Ne kadar ekmek o kadar köfte sözünü unutmamak gerek.

Burada Samsung, Philips, Pioneer, LG, Toshiba vs vs hiçbiri kötümsenecek bir marka değiller, Kötümsememde. Her birinin kalitesi sınıfına göre tartışılır ve Son Kullanıcı kararını verir ekonomisine göre. Bu durumda SEG marka LCD alanda çıkabilir SONY 'de. Anlatmak istediğim mutlaka fiyatlarında marka parası var ama, MARKA olanın hem geçmişi, hem kalitesi tartışılmaz. Bizlerin cebimize göre en iyisi seçmekten başka bir çaresi yok illaki. Loeve'yede bakabilirsiniz ? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #70 : Kasım 11, 2010, 16:02:27 »
Metin abi tavsiyen için teşekkürler loeve yide araştıracam .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Kasım 11, 2010, 16:04:53 »
löve'mi...bööööğğğ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Kasım 11, 2010, 16:18:25 »
Kemal abiye katılıyorum. bizde şu an sony'nin plazması var. renkleri muhteşem. ama samsungdan pahalı bildiğim kadarıyla. sony'i bende öneririm.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Kasım 11, 2010, 16:21:46 »
Metin abi tavsiyen için teşekkürler loeve yide araştıracam .

Pazarı ne kadar az olsada, farklılıkları ile ergonomisi ile nasıl I-Mac gibi üst sınıflarda durmaya çalışsada TR'de barınamadı. Ancak çok beğendiğim çerçevesiz Led Tv'leri var çok hoş duruyor :)

Unutulan markalarda Panasonic'te bakılabilir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Kasım 11, 2010, 16:27:40 »
löve'mi...bööööğğğ

Bilinçli olarak mı sevmiyorsunuz ? :) nedeni nedir ? Anı varmı anı ? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #75 : Kasım 11, 2010, 16:37:07 »
çok güzel abicim tavsiye ederim hem özellik hemde görüntü konusunda 1 numara diyebilirim :)

İlk geldiği gün HD formatında V FOR VANDETTA filmi var bende taktım usb'yi çok uzun izlemedim ama harika görüntüsü var eğerki olayı hdmi boyutuna taşırsan öyle böyle bir görüntü olmuyor dehşet yani ;)
Ercüment biliyorum bide ben markadan ziyade lcd mi led mi diye düşünyorum çin işkencesi gibi bişe karar vermek markayı seçiyon çeşidi düşünüyorsun çeşide karar veriyon markada düşünüyorsun bela ya .

Ama büyük ihtimal samsung led alacağım pioneer fiyatları biraz uçuk .

Kemal abiye katılıyorum. bizde şu an sony'nin plazması var. renkleri muhteşem. ama samsungdan pahalı bildiğim kadarıyla. sony'i bende öneririm.
Seçkin önermek kolay mesele almaya gelince işin rengi değişiyor bir sürü plazmayı yanyana koyuyorlar karar veriyorsun bunu alacam diye yanındaki plazma gözüne ilişiyor acaba bunu mu alsam diye ama eninde sonunda bir karar vermek zorundayım heralde bende samsung alacam hem fiyat uygun hem kalitesi iyi

Pazarı ne kadar az olsada, farklılıkları ile ergonomisi ile nasıl I-Mac gibi üst sınıflarda durmaya çalışsada TR'de barınamadı. Ancak çok beğendiğim çerçevesiz Led Tv'leri var çok hoş duruyor :)

Unutulan markalarda Panasonic'te bakılabilir ;)
Metin abi heralde samsung led alacam ama hala kararsızım panasonici unutmuştum hatırlattığın bir nevi iyi oldu birazda kötü oldu :) kararımı vermiştim samsungta ama panosonice de bakacam.
Loeve yide internette araştırdım dediğin gibi fotolarda ergonomisi güzel gözükyor ama pazarı az olduğundan serviside aynı dercede az olacaktır ondan loeve yi düşünmüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Kasım 11, 2010, 16:40:20 »
Ercüment biliyorum bide ben markadan ziyade lcd mi led mi diye düşünyorum çin işkencesi gibi bişe karar vermek markayı seçiyon çeşidi düşünüyorsun çeşide karar veriyon markada düşünüyorsun bela ya .

Ama büyük ihtimal samsung led alacağım pioneer fiyatları biraz uçuk .
Seçkin önermek kolay mesele almaya gelince işin rengi değişiyor bir sürü plazmayı yanyana koyuyorlar karar veriyorsun bunu alacam diye yanındaki plazma gözüne ilişiyor acaba bunu mu alsam diye ama eninde sonunda bir karar vermek zorundayım heralde bende samsung alacam hem fiyat uygun hem kalitesi iyi
Metin abi heralde samsung led alacam ama hala kararsızım panasonici unutmuştum hatırlattığın bir nevi iyi oldu birazda kötü oldu :) kararımı vermiştim samsungta ama panosonice de bakacam.
Loeve yide internette araştırdım dediğin gibi fotolarda ergonomisi güzel gözükyor ama pazarı az olduğundan serviside aynı dercede az olacaktır ondan loeve yi düşünmüyorum

Aynen çin işkencesi gibi ama alınca bi keyifli oluyorki anlatamam :D ben daaha tadını çıkartamadım sınavlardan :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Kasım 11, 2010, 16:56:43 »

Zaten imkanlar olsa loewe düşünülmeden alınabilecek kalitededir. Fiyatları yüksek olunca tercih olmaktan çıkıyor.
Birde 52" İncecik bir LED Loewe'nin yanında Denon sinema sistemi ile ses yalıtımılı bir oda için birikime başlamak istiyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #78 : Kasım 11, 2010, 16:59:50 »
Zaten imkanlar olsa loewe düşünülmeden alınabilecek kalitededir. Fiyatları yüksek olunca tercih olmaktan çıkıyor.
Birde 52" İncecik bir LED Loewe'nin yanında Denon sinema sistemi ile ses yalıtımılı bir oda için birikime başlamak istiyorum :D
money money money :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Kasım 11, 2010, 17:02:43 »
money money money :)

Bazen o da çözüm değil. Biri gazlaması lazım :D