0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Stand-by olayına dikkat et kartlar yanıyor.
bunu duyduğum baya iyi oldu cidden ne aldığımız yr nede kurmaya gelenler söyledi bukadarını teşekkür ederim
güle güle kullan, ama sony de kampanya yapmış aynı fiyata sony de alabilrdiniz yani
Kemal abi eğer çok iyi görüntü kalitesi istiyorsan pioneer da tavsiye ederim ben de bitane düşünyorum almayı samsung philips pionneer arasında kararsızım .Ercüment tv nasıl samsungu tavsiye edermisin arkadaşım gildede var o memnun ama okadar çok çeşit var ki piyasada karar vermek zor oluyor.
Metin abi tavsiyen için teşekkürler loeve yide araştıracam .
löve'mi...bööööğğğ
çok güzel abicim tavsiye ederim hem özellik hemde görüntü konusunda 1 numara diyebilirim İlk geldiği gün HD formatında V FOR VANDETTA filmi var bende taktım usb'yi çok uzun izlemedim ama harika görüntüsü var eğerki olayı hdmi boyutuna taşırsan öyle böyle bir görüntü olmuyor dehşet yani
Kemal abiye katılıyorum. bizde şu an sony'nin plazması var. renkleri muhteşem. ama samsungdan pahalı bildiğim kadarıyla. sony'i bende öneririm.
Pazarı ne kadar az olsada, farklılıkları ile ergonomisi ile nasıl I-Mac gibi üst sınıflarda durmaya çalışsada TR'de barınamadı. Ancak çok beğendiğim çerçevesiz Led Tv'leri var çok hoş duruyor Unutulan markalarda Panasonic'te bakılabilir
Ercüment biliyorum bide ben markadan ziyade lcd mi led mi diye düşünyorum çin işkencesi gibi bişe karar vermek markayı seçiyon çeşidi düşünüyorsun çeşide karar veriyon markada düşünüyorsun bela ya . Ama büyük ihtimal samsung led alacağım pioneer fiyatları biraz uçuk .Seçkin önermek kolay mesele almaya gelince işin rengi değişiyor bir sürü plazmayı yanyana koyuyorlar karar veriyorsun bunu alacam diye yanındaki plazma gözüne ilişiyor acaba bunu mu alsam diye ama eninde sonunda bir karar vermek zorundayım heralde bende samsung alacam hem fiyat uygun hem kalitesi iyiMetin abi heralde samsung led alacam ama hala kararsızım panasonici unutmuştum hatırlattığın bir nevi iyi oldu birazda kötü oldu kararımı vermiştim samsungta ama panosonice de bakacam.Loeve yide internette araştırdım dediğin gibi fotolarda ergonomisi güzel gözükyor ama pazarı az olduğundan serviside aynı dercede az olacaktır ondan loeve yi düşünmüyorum
Loeve yide internette araştırdım dediğin gibi fotolarda ergonomisi güzel gözükyor ama pazarı az olduğundan serviside aynı dercede az olacaktır ondan loeve yi düşünmüyorum
Zaten imkanlar olsa loewe düşünülmeden alınabilecek kalitededir. Fiyatları yüksek olunca tercih olmaktan çıkıyor.Birde 52" İncecik bir LED Loewe'nin yanında Denon sinema sistemi ile ses yalıtımılı bir oda için birikime başlamak istiyorum
money money money