tekrar hayırlı olsun iyi olmuş, LPG 'de iyi olurdu
Metin Bey brc yi oto emre de mi taktıracaksınız ?ben orda iki arabamada taktırttım ama renoya pek iyi montaj olmadı toyota çok iyiydi.
tekrar hayırlı olsun iyi olmuş, LPG 'de iyi olurdu 
teşekkür ederim ama lpg'ye karşıyız

araba zaten haftasonları kullanılıyor sadece
bunada baktık ama 50 hz koçum 
olsun işte biri senin odana biri salona
olsun işte biri senin odana biri salona 
olum gerek yok

100 hz olsun 1 tane olsun
Metin Bey brc yi oto emre de mi taktıracaksınız ?ben orda iki arabamada taktırttım ama renoya pek iyi montaj olmadı toyota çok iyiydi.
BRC istiyorum tabi ama henüz karar veremedim, BRC olursa Oto Emre tercihim olacak tabiki. Fakat çok daha ekonomik olan şu atiker de düşündürmüyor değil hani. Uzun vadede en iyi çözüm tabiki BRC ondan eminim fakat, atiker de ucuz işte

Ve kullanan ne kadar konuştuğum insan varsa hepsi de memnun, ufak tefek sıkıntıları olmuş başlangıçlarda (taksicilerde dahil) sonrasında yakıtla ilgili de herhangi bir şikayetleri yok. Şans işi birazcık, birazda araçtan araca fark var. Aracın bakımlıysa hiçbirinde sorun çıkmaz bunu biliyorum. Dediğim gibi Atiker yada BRC olacak

olursa bakalım düşünüyorum...

teşekkür ederim ama lpg'ye karşıyız
araba zaten haftasonları kullanılıyor sadece 
Valla ben iyiden iyiye iyice düşünmeye başladım

Aslında bende çoğu zaman hafta içi pek kullanmıyorum fakat şehirlerarası durumlarda bence ihtiyaç haline gelmiş durumda diye düşümüyorum.
Ekonomik ama orası burası deliniyor gerenk yok 
Benimlemi yaşayacak az deldirtirim artık

bu Toyota gider, yeni Toyota gelir.
Metın atıker taktır abıcım
Hem ucuz hem vadeye yayılıyor odemesı.
Ikı kusuru var.
1.Enjektorler seslı calısıyor.(Bunu anca rolantıde hıssedıyorsun)
2. Gostergesı yanıltıyor.(Kısa sutede kırmızı yanıyor ama sonrada 180 km yol yapıyor)
Delınırken benımde ıcım cız ettı ama kardesım bu memleket sartlarında vatandas olarak benım delınmemıs yanım zaten yok bırde arabamda oluversın dedım
hayırlı uğurlu olsun. güzel bi tercih yapmışsınız. 3 senedir kullanıyoruz samsung lcd gayet memnunuz. fakat bi ufak bilgi veriyim sana. gece yatarken tv nin fişini çekmeyi unutmayın. daimi stand-by konumunda kalıyo tam olarak kapanmıyo bu yüzden kartlar yanabilir.bizimkisi yandı ve sebebinin o olduğunu servis söyledi. aklınızda bulunsun bi sorun yaşamayın ilerde
hayırlı uğurlu olsun. güzel bi tercih yapmışsınız. 3 senedir kullanıyoruz samsung lcd gayet memnunuz. fakat bi ufak bilgi veriyim sana. gece yatarken tv nin fişini çekmeyi unutmayın. daimi stand-by konumunda kalıyo tam olarak kapanmıyo bu yüzden kartlar yanabilir.bizimkisi yandı ve sebebinin o olduğunu servis söyledi. aklınızda bulunsun bi sorun yaşamayın ilerde 
ovvvv bunu söylediğiniz çok iyi oldu çok teşekkür ederim
Metın atıker taktır abıcım
Hem ucuz hem vadeye yayılıyor odemesı.
Ikı kusuru var.
1.Enjektorler seslı calısıyor.(Bunu anca rolantıde hıssedıyorsun)
2. Gostergesı yanıltıyor.(Kısa sutede kırmızı yanıyor ama sonrada 180 km yol yapıyor)
Delınırken benımde ıcım cız ettı ama kardesım bu memleket sartlarında vatandas olarak benım delınmemıs yanım zaten yok bırde arabamda oluversın dedım 
Valla bu kararsızlık beni deli ediyor

Nedenide atiker,brc,zavoli şu bu değilde. Araba gece gündüz sokakta kalacak yaz kış, ve ayrıca şu kapalı park olayı midemi bulandırıyor