0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011395&CS_Category=_SBSHAD_853_1333_822_2&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853ercü 2 tane almak vardı bundan
hayırlı uğurlu olsun ercü...darısı tüplü kullananların başına...araba tüplü televizyon tüplü sonumuz nolacak bilmiyom
102 iyidir ve bu 50 hz
ya tabi canım senin aldığın tv ile bunlar bir tutulmaz ama olsun 2 tane alırdın yinede şaka bir yana bende o kredi kart boşluğu olsaydı şimdi arabaya BRC 'yi taktırmıştım Vermezdim TV'ye o parayı
tekrar hayırlı olsun iyi olmuş, LPG 'de iyi olurdu
bunada baktık ama 50 hz koçum
olsun işte biri senin odana biri salona
Metin Bey brc yi oto emre de mi taktıracaksınız ?ben orda iki arabamada taktırttım ama renoya pek iyi montaj olmadı toyota çok iyiydi.
teşekkür ederim ama lpg'ye karşıyız araba zaten haftasonları kullanılıyor sadece
BRC istiyorum tabi ama henüz karar veremedim, BRC olursa Oto Emre tercihim olacak tabiki. Fakat çok daha ekonomik olan şu atiker de düşündürmüyor değil hani. Uzun vadede en iyi çözüm tabiki BRC ondan eminim fakat, atiker de ucuz işte Ve kullanan ne kadar konuştuğum insan varsa hepsi de memnun, ufak tefek sıkıntıları olmuş başlangıçlarda (taksicilerde dahil) sonrasında yakıtla ilgili de herhangi bir şikayetleri yok. Şans işi birazcık, birazda araçtan araca fark var. Aracın bakımlıysa hiçbirinde sorun çıkmaz bunu biliyorum. Dediğim gibi Atiker yada BRC olacak olursa bakalım düşünüyorum... Valla ben iyiden iyiye iyice düşünmeye başladım Aslında bende çoğu zaman hafta içi pek kullanmıyorum fakat şehirlerarası durumlarda bence ihtiyaç haline gelmiş durumda diye düşümüyorum.
Ercü hayırlı olsun
Ekonomik ama orası burası deliniyor gerenk yok
Benimlemi yaşayacak az deldirtirim artık bu Toyota gider, yeni Toyota gelir.
bu toyotadan kopamam benn
Bende çok seviyorum bu Toyota'mı ? Hiç değiştirmeyi düşünmüyorum hatta ama, İşte daha çok bağlanayım bana kapak olsun diye uğraşıyorum bana kalsın arabam istiyorum
bunları istiyorsann taktır eskişehir buluşmasında iki tane zze112 görmek iyi olur
hayırlı uğurlu olsun. güzel bi tercih yapmışsınız. 3 senedir kullanıyoruz samsung lcd gayet memnunuz. fakat bi ufak bilgi veriyim sana. gece yatarken tv nin fişini çekmeyi unutmayın. daimi stand-by konumunda kalıyo tam olarak kapanmıyo bu yüzden kartlar yanabilir.bizimkisi yandı ve sebebinin o olduğunu servis söyledi. aklınızda bulunsun bi sorun yaşamayın ilerde
Metın atıker taktır abıcımHem ucuz hem vadeye yayılıyor odemesı.Ikı kusuru var.1.Enjektorler seslı calısıyor.(Bunu anca rolantıde hıssedıyorsun)2. Gostergesı yanıltıyor.(Kısa sutede kırmızı yanıyor ama sonrada 180 km yol yapıyor)Delınırken benımde ıcım cız ettı ama kardesım bu memleket sartlarında vatandas olarak benım delınmemıs yanım zaten yok bırde arabamda oluversın dedım