0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun.Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir
Insallah ceza falan yazilmaz.
Yani???
Yanisi şu; Forumda üyelere hız yapmayın, Türkiye kanuna göre hız sınırları şudur budur, hız kötüdür vs. diyeceğinize, hız yapmayıp dikkatli olsaydınız diyorum..
Ankara'ya gelipte haber vermezsen olacağı budur.Hak etmişsin kardeşim Şaka bir yana kameraların üstünde hız panosu yoksa sıkıntı yok.Şehir içindekilerde 70 km uyarısı var.70 km'yi geçtiğin taktirde ceza kesiliyor....Cepten arada görüşelim
kaan internet vergi dairesine bak kardeşim yazılmıssa direk yansımıştır zaten...söylenenlere bakma en iyi cevap www.gib.gov.tr
en idali 100 km hızı gecmemek
Koray orası hemen güncellenmiyor. Daha doğrusu trafiğin makbuzları vergi dairesine hemen ulaştırılmıyor bildiğim kadarıyla. Zaten orada ceza çıksa en geç 1 haftada adrese geliyor. Ancak bazen 2 sene önceki cezalar anca gelebiliyor adrese... Haklısın Metin, zaten bende çok hızlı değildim. Ama dediğim gibi otobanda bile 70km/sa sınırı varsa sıkıntı var.
Ayrıca ben sınırları aşan bir hız telaffuz etmedim.
Alperen, Ne kadar hız yaptığımı bilmiyorsun. Ayrıca ben sınırları aşan bir hız telaffuz etmedim.Zaten yaptığım hızda sınırların üstünde değil.
Ancak Batıkent'ten İstanbul yönüne doğru otobana girdim(sanırım Samsun/Havaalanı Otobanı) girer girmez tepemde kameraları gördüm.Ancak bu arada hızım epeyce yüksekti.
Ben de aksini iddaa etmedim zaten.
kitlerler, acımazlar..