0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seydi abi bence elle açılıp kapatmalara karşı bir koruma yapmışlar çünkü benim bir önceki makyajsız kasada elektiriksiz olduğu için elle açıp kapatırdım ve şimdiki elektrikli aynayıda arasıra elle açıp kapatyorum şimdiki ile eskisinin arasında hiç bir tepki farkı yok yinede elle açıp kapatmamak gerekiyor ama bazen unuttuğum zaman ben kapatyorum şu ana kadar bişe olmadı bundan sonrada işallah olmaz. Bide ben kitapçığa okadar baktım elektrikli aynaları manuel olarak açıp kapatmak konusunda bir uyarı görmedim eğer bir zararı olsaydı mutlaka kitapçıkta buna yer verirlerdi.
yanlış hatılamıyorsam kitapcıkta uyarı vardı genede tekrar bakmakta fayda var..
çekirge bi sıçrar iki sıçrar sonra aynası kopar bakk dikkaatt ett mahmutt Her zaman diyorumm ''Ahh toyota o tuşu arabaya koyacağına, koysana uzaktan kumandanın anlına'' Ne güzel arabayı kitlerken çıt o da oradan oto. kendi kapansaydı... Valla garantide sorun açmayacağını bilsem sağlam bi yere yaptırırdım. Bacanak bana hep hava atıyor seat leon'uyla adam bi basıyor pat aynalar kapanıyor sökecem bi gün aynasını aynasız kalacak hayinn