Gönderen Konu: Ön Konsoldan Gelen Ses  (Okunma sayısı 1872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ön Konsoldan Gelen Ses
« : Eylül 27, 2007, 12:33:15 »
1996 corolla'nın bozuk yolda Ön konsoldan tıkırtı geliyor. Normal bir durum ancak bu sesleri kesebilen var mı aranızda. Bir yöntem, fikir...

Bir arkadaşıma bozuk yolda senin arabadan ses geliyor mu diye sorduğum da "tabiki geliyor heryerinden, hatta benden bile" demişti  

Toyota Club Türkiye

Ön Konsoldan Gelen Ses
« : Eylül 27, 2007, 12:33:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Ön Konsoldan Gelen Ses
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2007, 01:20:30 »
Alıntı yapılan: hidayet gök
1996 corolla'nın bozuk yolda Ön konsoldan tıkırtı geliyor. Normal bir durum ancak bu sesleri kesebilen var mı aranızda. Bir yöntem, fikir...

Bir arkadaşıma bozuk yolda senin arabadan ses geliyor mu diye sorduğum da "tabiki geliyor heryerinden, hatta benden bile" demişti  
[/quote]

benim ön konsoldan hiç ses yok. sadece sağ kapı kilit düğmesinden geliyor o kadar başka hiç yok valla
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Ön Konsoldan Gelen Ses
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2007, 01:51:26 »
Alıntı yapılan: Utku Çay
benim ön konsoldan hiç ses yok. sadece sağ kapı kilit düğmesinden geliyor o kadar başka hiç yok valla
[/quote]
benden hiç ses gelmiyor    

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Ön Konsoldan Gelen Ses
« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2007, 01:58:03 »
bizim araç hiç ses yapmıyor diyebilirim. ama aracınızdan sesin geldiği yeri söylerseniz (direksiyon altı diğer taraf vs şeklinde) daha detaylı yardımcı olabiliriz. en basitinden aracınızda alarm varsa çoğu yapışkanlı olan parçalardan biri yerinden düşmüş ve tıkırtı yapıyor olabilir. (benim başıma geldi o yüzden söylüyorum)
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ön Konsoldan Gelen Ses
« Yanıtla #4 : Eylül 29, 2007, 11:00:48 »
Bozuk yolda ses gelmiyor mu sizin arabalarda. Alarm yok. Ön göğüsten tıkır tıkır sesler geliyor. Düzgün yolda ses yok ama  bozuk yolda da gelmese çok güzel olur. Acaba konsolun bağlantı yerleri mi gevşek. Direksiyon altından da geliyor. Plastik plastiğe sürtüyor gibi ses veriyor.