Gönderen Konu: Aklınızda Bulunsun  (Okunma sayısı 1249 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Aklınızda Bulunsun
« : Eylül 27, 2007, 00:26:05 »
4 ay önce kardeşimin arabasını vizeye götürdüm.Görevli karşıdan baktı.Tamam dedi.Eskiden olsa motor bakılır,frenler,farlar bakılır yangın söndürücü bakılırdı.Yalnız şöyle garip bir şey oldu.Giderken tam teşekküllü saglık çantası aldım götürdüm.Kabul etmediler.Muayene istasyonu özel şirket e devrolmuş.Onların çıkardığı (27 ytl)sağlık çantasını almamızı söylediler.Bizim aldığımız sağlık çantası onlarınkinden daha fazla ve güzel ama gel de laf anlat.Millet bağıra bağıra sağlık çantası varken vizeden geçsin diye 2ci bir sağlık çantası aldı hemde kök fiyata.Başkasının sağlık çantasınıda kullanamıyosun üzerine plakayı yazıyorlar.Ne kadar acı değilmi.Bunu kimse engelleyemiyor ve halkımızdan ses çıkmıyor.Fakat bizim insanımıza müstahak.Hakkını aramıyor.Boynunu eğiyor.Diyeceğim o vizeye gidince bunlara şahit olcaksınız sakın şaşırmayın

Toyota Club Türkiye

Aklınızda Bulunsun
« : Eylül 27, 2007, 00:26:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Aklınızda Bulunsun
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2007, 00:37:27 »
bende muayeneye öyle bir şey denk gelmedi. ama 2,5 ay oldu yaptıralı. araca bakma konusunda haklısın. araban nerede dediler "işte şurda" dedim. "haa tamam" dedi imzayı attı.
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Aklınızda Bulunsun
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2007, 09:42:00 »
Evet, muayene istasyonları tam bir rezalet şu anda. Kapanacaklarını bildikleri için daha da rezalet oldular.

Ben de geçen ay gittim, bakmaya bile üşendiler. Ruhsatı yenilemem gerekiyordu. Adam hiç bakmadan ben park ettim arabayı ve form vs doldurdum, imzalayıp direk emniyete gönderdiler.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Aklınızda Bulunsun
« Yanıtla #3 : Eylül 27, 2007, 23:01:06 »
allah allah bizde öyle bir şey olmuyor demek sizde var sadece bizim burda araca uzaktan bakılır yeni ise ilgilenilmez eski ise her tarafı kontrol edilir ama ilk yardım çantası gibi sıkı bir denetime tabii olmadım hiç