Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 189950 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #860 : Nisan 10, 2013, 19:41:29 »
       Artık bu kelimeleri kullanmak da yasak !

Adında ‘’Türk, Türkiye ve Cumhuriyet’’ kelimesi bulunan şirketlere, ‘’İsminizi değiştirin’’ biçiminde uyarılar gönderilmeye başlandı.

Ticaret Sicili Müdürlüklerince başlatılan bu uygulamanın, 13 Ocak 2011 günü yürürlüğüe giren, Türk Ticaret Kanunu gereği yapıldığı bildirildi. Yasada, ‘’Türk, Türkiye, Cumhuriyet ve Millî” kelimeleri, bir ticaret unvanına ancak Bakanlar Kurulu kararıyla konabilir’’ hükmü bulunuyor. Şirketler açısından bu yönde bir yasak olduğu ve isimlerini değiştirmeleri gerektiği, yaklaşık iki yıl önce yürürlüğe giren yasanın 46. maddesi uygulanmaya başlanınca ortaya çıktı. Bazı illerin Ticaret Sicili Müdürlükleri adında ‘’Türk, Türkiye, Cumhuriyet ve Milli’’ kelimesi bulunan firma ve şirketleri belirleyerek tebligat yapmaya başladı.

‘’DEĞİŞTİRİN YOKSA CEZA VAR’’

[/size]   Tebligatta yasanın ilgili maddesi hatırlatılarak, ‘’Unvanınızda bulunan ibarenin kaldırılması gerekmektedir. Beş iş günü içerisinde, gerekli tadil ve ortaklar kurulu karar suretini müdürlüğümüze tescil ettirerek, unvanınızı değiştirmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak ve hakkınızda işlem yapılacaktır’’ denildi. 13 Ocak 2011 günü Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren yasanın 46. maddesinin 3. fıkrasında ‘’Türk, Türkiye, Cumhuriyet ve Millî kelimeleri, bir ticaret unvanına ancak Bakanlar Kurulu kararıyla konabilir’’ deniliyor.

Yasada değişiklik yapılmadığı taktirde, CNN Türk, Habertürk, Kanaltürk gibi TV kanalları ile Türk Ekonomi Bankası ve Kuveyt Türk gibi bankalar, Cumhuriyet Gazetesi, Cumhuriyet Sucukları, gibi şirketlerin de, bu durumdan etkilenme ihtimali bulunuyor.

http://rthaber.com/adinizi-degistirin-yoksa-184956.html

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #860 : Nisan 10, 2013, 19:41:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #861 : Nisan 10, 2013, 20:40:18 »
bu kelimelerin yerine ne kullanılacak acaba
İslam, Müslim, Müslüman, Mümin gibi kelimeler gelir heralde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #862 : Nisan 11, 2013, 09:30:10 »
Türk'ün Türk'ten başka dostu da yoktur, biz nereye gitsek acaba  :D , yakında Türk olanlar kendini resetlesin uluorta birşey olsun denebilir. En iyi fikir uzay ama o da çok maaliyetli  :P
Şakası bile korkunç aslında Allah sonumuzu hayretsin  :-[
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #863 : Nisan 11, 2013, 09:39:42 »
Sular iyice ısındı bakalım daha neler çıkacak başımıza.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #864 : Nisan 11, 2013, 11:27:07 »
Yeni logoda ise İslam ı ve Türklüğü temsil eden AY ve YILDIZ var.

İşte tüm dertleri de bu ..!

T.C kurumun adından kalksa idi . haklı idiler .ama Sağlık Bakanlığının veya Saglık ocaklarının adından T.C kalkmadı !

sadece logo değişti. yani resmi yazışma veya resmi adında t.c DURUYOR !

şimdi anlaşıldımı ...

ayrıca bu oyunu oynayan grup dahi insanları kandırdıklarınıaçıkca beyan ederken hala T.C kalktı demek ne kadar akılcı ve mantıklı .
 [Alıntı]

[attach=1]
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #865 : Nisan 11, 2013, 19:17:42 »

Yeni logoda ise İslam ı ve Türklüğü temsil eden AY ve YILDIZ var.

İşte tüm dertleri de bu ..!

T.C kurumun adından kalksa idi . haklı idiler .ama Sağlık Bakanlığının veya Saglık ocaklarının adından T.C kalkmadı !

sadece logo değişti. yani resmi yazışma veya resmi adında t.c DURUYOR !

şimdi anlaşıldımı ...

ayrıca bu oyunu oynayan grup dahi insanları kandırdıklarını açıkca beyan ederken hala T.C kalktı demek ne kadar akılcı ve mantıklı .
 [Alıntı]

[attach=1]

http://www.thsk.gov.tr/tr/index.php/duyurular/380-tanitici-bayrak-ve-tabelalar-hakkinda

Yukarıdaki linkte genelgeyi ve TC ,baresinin  kaldırılıp kaldırılmadığını, altında kimin imzası olduğunu  görebilirsiniz...Eğer linke ulaşamazsanız size PDF formatında genelgeyi maille yollarım...

Ayrıca '' Sadece logo değişti. yani resmi yazışma veya resmi adında t.c DURUYOR ! şimdi anlaşıldımı ... '' diyen Türkçe yazım kuralından bile habersiz, T.C kısaltmasını bile küçümsercesine küçük harflerle yazan, alıntı yaptığınız arkadaş, size adınız olan Efe YEL şeklinde değilde. ''Hey ERSO , naber EYFEL'' dese siz ''Yazışmalarda nasıl olsa  adım halen Efe YEL'' diyerek huzurlu dururmusunuz...

Bence bunlar çirkin ayak oyunları, küçük küçük nabız yoklamalar ve halk üzerinde uygulanan sabır testleri gibi...Her halükarda ister İnci Sözlük gazlaması olsun, isterse geyiğine başlamış bir muhabbet olsun ben inandığım herşeyin arkasında durmayı bir fazilet bilmişimdir,

Sağlık Bakanlığı’nda sürpriz istifa

‘T.C.’ ibaresinin alt birimlerinden kaldırılması nedeniyle tartışmaların odağında olan Sağlık Bakanlığı'na bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun Başkanı Mustafa Aksoy görevinden ayrıldı.

İSTANBUL - Sağlık Bakanlığı’na bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun Başkanı Mustafa Aksoy istifa ettiğini açıkladı.Mustafa Aksoy, "Kendi mesleğime dönmek için ayrıldım" açıklaması yaptı.Aksoy, ayrılığında, kurumun tabelalarından "T.C." ibaresinin kaldırılmasının rol oynadığı iddiaları için "Ben bir devlet memuruyum. Türkiye Cumhuriyeti yazısını kaldırma ya da koyma yetkimiz olamaz. O bakanlığın bir tasarrufuydu" dedi.Aksoy, Halk Sağlığı Kurumu'nun yeni levhalarına ilişkin belirlemenin 14 Mart 2012 tarihinde yapıldığını ifade ederek, “Valiliklere değişiklik yazısını bildirmemin tarihi Ekim 2012’dir” dedi.
Mustafa Aksoy'un istifasının ardından Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun başkanlığına Müsteşar Yardımcısı Turan Buzgan getirildi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25434800/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #866 : Nisan 11, 2013, 20:30:36 »
http://www.thsk.gov.tr/tr/index.php/duyurular/380-tanitici-bayrak-ve-tabelalar-hakkinda

Yukarıdaki linkte genelgeyi ve TC ,baresinin  kaldırılıp kaldırılmadığını, altında kimin imzası olduğunu  görebilirsiniz...Eğer linke ulaşamazsanız size PDF formatında genelgeyi maille yollarım...

Ayrıca '' Sadece logo değişti. yani resmi yazışma veya resmi adında t.c DURUYOR ! şimdi anlaşıldımı ... '' diyen Türkçe yazım kuralından bile habersiz, T.C kısaltmasını bile küçümsercesine küçük harflerle yazan, alıntı yaptığınız arkadaş, size adınız olan Efe YEL şeklinde değilde. ''Hey ERSO , naber EYFEL'' dese siz ''Yazışmalarda nasıl olsa  adım halen Efe YEL'' diyerek huzurlu dururmusunuz...

Bence bunlar çirkin ayak oyunları, küçük küçük nabız yoklamalar ve halk üzerinde uygulanan sabır testleri gibi...Her halükarda ister İnci Sözlük gazlaması olsun, isterse geyiğine başlamış bir muhabbet olsun ben inandığım herşeyin arkasında durmayı bir fazilet bilmişimdir,

‘T.C.’ ibaresinin alt birimlerinden kaldırılması nedeniyle tartışmaların odağında olan Sağlık Bakanlığı'na bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun Başkanı Mustafa Aksoy görevinden ayrıldı.

İSTANBUL - Sağlık Bakanlığı’na bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun Başkanı Mustafa Aksoy istifa ettiğini açıkladı.Mustafa Aksoy, "Kendi mesleğime dönmek için ayrıldım" açıklaması yaptı.Aksoy, ayrılığında, kurumun tabelalarından "T.C." ibaresinin kaldırılmasının rol oynadığı iddiaları için "Ben bir devlet memuruyum. Türkiye Cumhuriyeti yazısını kaldırma ya da koyma yetkimiz olamaz. O bakanlığın bir tasarrufuydu" dedi.Aksoy, Halk Sağlığı Kurumu'nun yeni levhalarına ilişkin belirlemenin 14 Mart 2012 tarihinde yapıldığını ifade ederek, “Valiliklere değişiklik yazısını bildirmemin tarihi Ekim 2012’dir” dedi.
Mustafa Aksoy'un istifasının ardından Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun başkanlığına Müsteşar Yardımcısı Turan Buzgan getirildi.

Kime inanacağımızı şaşırdık , bana göre Ülkeyi yönetecek kalitede henüz biri yok. Muhsin Yazıcıoğlu'yu başbakanlıkta görmek isterdim ama maalesef vefat etti :S

Hayırlısı olsun , Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #867 : Nisan 11, 2013, 20:39:25 »

Kime inanacağımızı şaşırdık , bana göre Ülkeyi yönetecek kalitede henüz biri yok. Muhsin Yazıcıoğlu'yu başbakanlıkta görmek isterdim ama maalesef vefat etti :S

Hayırlısı olsun , Allah yardımcımız olsun.

Amin genç kardeşim...Ama şu bir gerçek daima uyanık olmalıyız, zira birilerinin oyununa gelmek an meselesi... ;) ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #868 : Nisan 11, 2013, 20:52:52 »

Amin genç kardeşim...Ama şu bir gerçek daima uyanık olmalıyız, zira birilerinin oyununa gelmek an meselesi... ;) ;)

çok haklısın  !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #869 : Nisan 12, 2013, 13:36:11 »
  Oslo, Norveç'te güzel, romantik bir şehirdir. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #870 : Nisan 13, 2013, 12:07:37 »

İşin özeti budur. İbrahim Emek bey elinize sağlık.
Ayrıca hala inanmak istemeyen varsa bulundukları yerdeki değişen tabelalara baksınlar.
Bu arada karınca sevgim gün geçtikçe artıyor. ;)
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #871 : Nisan 14, 2013, 11:53:43 »

TC

Askerliğimi yedek subay olarak Şırnak’ın Irak sınırında bir karakolda yaptım. Bana teslim edilen askerleri sağ salim ailelerine kavuşturmanın gayreti içinde bir yıl uykusuz ve stres dolu günler geçirdim. PKK ’nın sınır karakollarını teker teker bastığı, askerin ağır zayiatlar verdiği yıllardı. Telsizden PKK unsurlarının konuşmalarını sık sık dinlerdik. PKK’lılar için T.C. kelimesi “en lanet, en korkunç” kelimeydi. “Faşist TC, alçak TC” diye konuşurlar “TC’ nin askerine, TC’ nin polisine” küfürler savururlardı. TC harfleri, PKK ’nın en çok korktuğu ve hakaret ettiği harflerdi. Oysa iki harfti sadece: T ve C. İki harften böylesine korkmalarını sebebi belli idi elbette. Çünkü bu iki harf Türkiye Cumhuriyetini ifade ediyordu. TC demek, en büyük düşman demekti. Ben, onların bu nefretine şahit olunca ve daha sonra PKK’nın savaş ortamı dışında da “ısrarla TC kelimelerini kullanarak devlete karşı aynı “TC ’li” saldırılarını görünce bir başka sevdim bu iki harfi. T ve C’ yi ! Öyle ya düşmanımın nefret ettiği kelimelere sahip çıkmam lazımdı. Birileri TC ’ye düşmansa biz TC’ye âşık olmalıydık. Bu nedenle askerden döndükten sonra geçen 23 yıl boyunca nerede TC tabelası görsem, nerede TC yazısı görsem yüreğim hop hop eder, o tabelanın önünde selam veresim gelirdi. Cudi Dağı’nın eteklerinde gece sabahlara kadar “faşist TC” diye küfredenlerin sesleri kulaklarını tırmalayanlar çok iyi anlar benim bu halimi. Ancak son günlerde bir de ne göreyim; ülkenin bir bakanı kalkmış Sağlık Bakanlığı’na bağlı bütün sağlık istasyonlarından TC ifadesini kaldırmaya başlamış. TC harfleri birçok ilde, ilçede tabelalardan silinmeye başlamış. Ben o an, PKK ’nın “zafer” naraları attığını duyar gibi oldum, ben o an bu ülkede, bu ülkenin havasını teneffüs etmeyen politikacılara yazıklar olsun dedim, ben o an Türkiye’nin nasıl bir tezgâhla karşı karşıya olduğunu daha iyi anladım. PKK ’nın TC ile olan derdini anlıyoruz da bu adamların TC ile zoru ne imiş diye fazla takmayın kafaya. Asıl zor bunlarda. Gerçi Sağlık Bakanlığı’ndaki TC olayı ile sadece bir “yoklama” çektiler. Bunu bütün bakanlıklara bütün devlet tabelalarına yaymak istiyorlardı ama şimdilik vazgeçtiler. İçlerinde taşıdıkları gizli planı deşifre ettiler şimdilik. Bu millet bunu bir kenara yazdı. Sağlık Bakanlığının yabancı ilaç şirketlerinin sömürge bakanlığı haline geldiğini, yabancı ilaç şirketlerinin bakanlıkta nasıl borusunun öttüğünü biliyorduk ama TC operasyonun bu bakanlıktan başlayacağını kestirememiştik. 2003 yılında AKP İstanbul İl Başkanı olan şimdinin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'’nun, Irak’'ın Amerika tarafından işgali üzerine Türk askerinin de Irak'’a gönderilmesi gündeme geldiğinde söylediği sözler kulağımızda: “Asker bayrama gitmiyor. Ya da o bölgede yiyip içip yatmaya gitmiyor. Asker zaman zaman, tabut tabut gelecek elbet.” (İdealist Gazetesi, 10-15 Ekim, sayı 45) Amerikan menfaatleri için Irak'’a gidecek Türk askerinin tabut tabut gelmesinin normal olduğunu gururla söyleyen bir kişiyi vatandaşımız çok sevmiş ki vekil yaptı! Başbakan da bu “tabutçu vekile” bakanlığı uygun gördü. Yani bunların bir kusuru yok. Kusur millette.

Sadece TC’yi değil daha neleri söküp atacaklar milletin bağrından.

http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel%2C12005372%2Ftc%2Fmuharrem-bayraktar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #873 : Nisan 16, 2013, 11:14:47 »
İmkansızlığın gözü kör olsun diyorum sadece. >:(
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #874 : Nisan 16, 2013, 13:05:13 »
Vay annesini ya

Gelişmiş ülke sıkıntılarında bu hafta: İsveç'in çöpü bitti

Geri dönüşüm, güneş enerjisi ve daha birçok sürdürülebilir uygulamada tüm ülkelerin başını çeken İsveç, şaka gibi bir sorunla karşı karşıya. Elektrik ve ısınma ihtiyaçlarının büyük kısmını çöplerden elde eden ülkede çöp bitti.

250.000'in üzerinde evin elektrik ve ısınma ihtiyacını çöplerin yakıt olarak kullanılmasından sağlayan İsveç hükümeti, ülkede üretilen çöpten daha büyük kapasiteli çöp dönüştürme tesisine sahip. Bu durum da İsveç'i komşusu Norveç'ten çöp ithal etmek durumunda bıraktı. İsveç bundan böyle Norveç'ten yılda (başlangıç olarak) 80.000 ton çöp alacak. Hem de İsveç, bu hizmet karşılığında para da kazanacak!

9,5 milyon nüfuslu ülkede çıkan atıkların yalnızca %4'ü geri dönüşmez durumda. Vatandaşların geri dönüşüm konusunda bu denli duyarlı olması da İsveç'in yakıt olarak kullanabileceği çöpün tükenmesindeki ve komşu ülkelerin çöpünü geri dönüştürür hale gelmesindeki ana etken.

Mevcut senaryoda Norveç, İsveç'e fazla çöplerini yok etmesi için para ödüyor. İsveç de üzerine para alarak elde ettiği bu çöpleri geri dönüştürerek vatandaşlarına elektrik ve ısınma sunuyor. Yani elektrik ve ısınmayı bedavaya getirip bir de üzerine para kazanıyorlar.

İsveç'in bir sonraki planı ise Norveç'tense Balkan ülkeleri, İtalya, Romanya (belki de biz) gibi geri dönüşüm altyapısı olmayan ülkelerden çöp satın alarak onların kirletilmiş alanlarını azaltmaya çalışmak.

Geri dönüşümü marifet olarak görmeyen herkese bu sabahki hareketiyle tokat gibi bir cevap veren İsveç'i kutlarız.

Kaynak: http://evrimagaci.org/fotograf/58/3569/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #875 : Nisan 16, 2013, 13:38:29 »
helal olsun valla,  biz daha uğraşalım barıştı süreçti , paşaları içeri atmaydı pehhhhhhhh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #877 : Nisan 16, 2013, 13:53:33 »

https://www.youtube.com/watch?v=9uVaWH6gk7s
Kanser hastası kadından ikinci insanlık dersi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın, yardım talep etmesi üzerine verdiği bir miktar parayı kendisine iade eden hasta genç kız, “Yanlış anlaşıldım.Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım dedi. 

İki günlük Trakya programı kapsamında Edirne'ye gelen Bakan Bayraktar, Valiliği ziyareti ardından Edirne Belediyesi'ne geçti. Başkan Sedefçi tarafından karşılanan Bakan, ziyaretin ardından belediyeden ayrıldı. Sedefçi ile vedalaşan Erdoğan Bayraktar, öğle namazı için Selimiye Camii'ne doğru hareket etti. O sırada saçları kazıtılmış bir genç kız yaklaştı. Rahatsızlığına anlatan kıza, Bakan Bayraktar, cebinden çıkardığı parayı uzattı.'Al bu parayı kızım. Başka ne yapacağım. Al bunları cebinden düşürme.' diyen Bakan'a genç kız itiraz etti. Bakanla birlikte camiye geçen kalabalıktan ayrılan genç kız, Erdoğan Bayraktar'ın camiden çıkışını bekledi. Edirne Emniyet Müdürlüğü'nden bir görevli genç kızı ikna etmeye çalıştı. Ancak Bakan'ın çıkmasıyla genç kız, cebine konulan parayı iade ederek, “Sadece yanlış anlaşıldım. Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım.” diye konuştu.Bakan Baraktar da yanından koşarak ayrılmak isteyen kızı kolundan tutarak, “Yardım edeyim kızım.' diyerek, kızı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Bakan'ın ve valinin çabası kızı durdurmaya yetmedi. Ağlayan genç kız hızlı bir şekilde camiden uzaklaştı.Bakan Bayraktar, “İlaçlarımı yurt dışından getirtme imkanım yok dedi.Biz de yardımcı olduk. Vali Bey ben ilgileneyim dedi.Ama kızcağız alındı. Biz yardımcı oluruz kendisine. İlaçlarını alma konusunda yardımcı oluruz.” dedi.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakan Erdoğan Bayraktar'ın Edirne programı sırasında, önünü kesen ve ağlayarak yardım isteyen kızı, 'ağlatmadığı, yardım ettiği' belirtildi.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:'Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Edirne programı sırasında önünü kesen ve ağlayarak yardım isteyen kıza yardım etmiştir. Bayraktar, Edirne Valisi Hasan Duruer'e de bu konuyla ilgili olarak talimat vererek, konunun çözülmesini istedi.Söz konusu öğrenciyi Valiliğe davet eden Hasan Duruer konuya çözüm bulmak için gerekenin yapılacağını ifade etmiştir. Sayın Bakanın yardım sözüne rağmen konunun basında: 'Bakanın cevabı öğrenciyi ağlatmıştır' şeklinde yer alması üzüntüyle karşılanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.'Bakan Bayraktar'ın, Edirne programında yanına yaklaşarak kanser hastası olduğunu söyleyen genç kız, tedavisi için kullandığı ithal ilaçların yurt dışından getirilme sürecinde zorluk yaşadığını ifade ederek yardım istemiş, Bakan Bayraktar da genç kıza geçmiş olsun dileğinde bulunarak bir miktar para vermiş, yanlış anlaşıldığını belirten genç kız Bayraktar'a parayı iade ederek bölgeden uzaklaşmıştı.

http://www.beyazgazete.com/video/anahaber/star-tv-62/2013/04/16/turkiye-dilek-i-konusuyor-izle-399966.html?m=1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #878 : Nisan 17, 2013, 18:18:20 »
eskiden ecel diyorlardı
şimdiki adı kanser

Çevrimdışı (Gizli Üye)