0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni logoda ise İslam ı ve Türklüğü temsil eden AY ve YILDIZ var.İşte tüm dertleri de bu ..! T.C kurumun adından kalksa idi . haklı idiler .ama Sağlık Bakanlığının veya Saglık ocaklarının adından T.C kalkmadı ! sadece logo değişti. yani resmi yazışma veya resmi adında t.c DURUYOR ! şimdi anlaşıldımı ... ayrıca bu oyunu oynayan grup dahi insanları kandırdıklarını açıkca beyan ederken hala T.C kalktı demek ne kadar akılcı ve mantıklı . [Alıntı][attach=1]
http://www.thsk.gov.tr/tr/index.php/duyurular/380-tanitici-bayrak-ve-tabelalar-hakkinda Yukarıdaki linkte genelgeyi ve TC ,baresinin kaldırılıp kaldırılmadığını, altında kimin imzası olduğunu görebilirsiniz...Eğer linke ulaşamazsanız size PDF formatında genelgeyi maille yollarım... Ayrıca '' Sadece logo değişti. yani resmi yazışma veya resmi adında t.c DURUYOR ! şimdi anlaşıldımı ... '' diyen Türkçe yazım kuralından bile habersiz, T.C kısaltmasını bile küçümsercesine küçük harflerle yazan, alıntı yaptığınız arkadaş, size adınız olan Efe YEL şeklinde değilde. ''Hey ERSO , naber EYFEL'' dese siz ''Yazışmalarda nasıl olsa adım halen Efe YEL'' diyerek huzurlu dururmusunuz... Bence bunlar çirkin ayak oyunları, küçük küçük nabız yoklamalar ve halk üzerinde uygulanan sabır testleri gibi...Her halükarda ister İnci Sözlük gazlaması olsun, isterse geyiğine başlamış bir muhabbet olsun ben inandığım herşeyin arkasında durmayı bir fazilet bilmişimdir, Sağlık Bakanlığı’nda sürpriz istifa‘T.C.’ ibaresinin alt birimlerinden kaldırılması nedeniyle tartışmaların odağında olan Sağlık Bakanlığı'na bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun Başkanı Mustafa Aksoy görevinden ayrıldı.İSTANBUL - Sağlık Bakanlığı’na bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun Başkanı Mustafa Aksoy istifa ettiğini açıkladı.Mustafa Aksoy, "Kendi mesleğime dönmek için ayrıldım" açıklaması yaptı.Aksoy, ayrılığında, kurumun tabelalarından "T.C." ibaresinin kaldırılmasının rol oynadığı iddiaları için "Ben bir devlet memuruyum. Türkiye Cumhuriyeti yazısını kaldırma ya da koyma yetkimiz olamaz. O bakanlığın bir tasarrufuydu" dedi.Aksoy, Halk Sağlığı Kurumu'nun yeni levhalarına ilişkin belirlemenin 14 Mart 2012 tarihinde yapıldığını ifade ederek, “Valiliklere değişiklik yazısını bildirmemin tarihi Ekim 2012’dir” dedi.Mustafa Aksoy'un istifasının ardından Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun başkanlığına Müsteşar Yardımcısı Turan Buzgan getirildi.http://www.ntvmsnbc.com/id/25434800/
Kime inanacağımızı şaşırdık , bana göre Ülkeyi yönetecek kalitede henüz biri yok. Muhsin Yazıcıoğlu'yu başbakanlıkta görmek isterdim ama maalesef vefat etti :SHayırlısı olsun , Allah yardımcımız olsun.
Amin genç kardeşim...Ama şu bir gerçek daima uyanık olmalıyız, zira birilerinin oyununa gelmek an meselesi...
Erdoğan Bayraktar Yardım İsteyen Kanser Hastası kızın Eline Para Tutuşturdu!