0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayseiyet gurur onur anayasamız bayrağımız en önemlisi Atamızı elimizden aldılar biz sadece halk olarak sesimizi çıkartmadık bir millettin bu tür duygularını alıp sesini kestikten sonra özür gelse kaç yazar...
Böyle düşünmende üzdü beni Ercü.
Malesef abi durum ortada ben ortada olan şeyleri yazdım olan olaylara yapılan şeylere kim ses çıkarttı hangimiz yaptık bunu ? Sadece birşeyleri faceten yapıyoruz bunu eğer örgütlenebilirsek karşımızda durabilecek kimse yok fakat örgütlenip burasının Türkiye olduğunu ve değişmez bütünlüklerini hatırlatmadığımız sürece herkes ordan oraya sürüyor önümüzdeki son 5 yıl pek parlak geçmeyecek hatta hiç parlak geçmeyecek.
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı'nın tabelalardaki T.C.'yi kaldırması Facebook kullanıcıları tarafından sıra dışı bir yöntemle protesto ediliyor. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı, kendine bağlı sağlık kurumlarının tabelalarında değişikliğe gitmişti. Yapılan değişiklikle birlikte sağlık kuruluşlarının tabelalarında Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan "T.C." ibaresi kaldırmıştı.Bu karara karşı düşüncede olan sosyalmedya kullanıcıları Facebook'ta TC adında bir sayfa oluşturarak tepkilerini dile getirmek istediler. Sayfada kullanıcıların isimlerinin başına "TC" ibaresini koymaları istendi. Buna olumlu yaklaşan birçok kullanıcı isminin başına "TC" ibaresini koydu.http://www.cnnturk.com/2013/bilim.teknoloji/sosyal.medya/04/07/facebookta.isimlere.tc.ekleyerek.protesto/703281.0/index.htmlİsimlerinin başına ''TC'' ibaresi koyuyorlar Resmî kurumların isimlerinden T.C.'yi kaldırması facebook kullanıcıları tarafından çok ilginç bir şekilde protesto ediliyor.Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı, kendine bağlı sağlık kurumlarının tabelalarında değişikliğe gitmişti. Yapılan değişiklikle birlikte sağlık kuruluşlarının tabelalarında Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan "T.C." ibaresinin kaldırılmasına karar verilmişti. Bu karara karşı düşüncede olan sosyal medya kullanıcıları Facebook'ta TC adında bir sayfa oluşturarak tepkilerini dile getirmek istediler. Sayfada kullanıcıların isimlerinin başına "TC" ibaresini koymaları istendi. Bu örgütlenmeye olumlu yaklaşan bir çok kullanıcı isminin başına "TC" ibaresini koydu.http://haber.gazetevatan.com/facebookta-tc-cilginligi/528043/1/gundemVatandaşlar tepkilerini sanal aleme taşıdı. Ziraat Bankası’nın ardından Sağlık Bakanlığı’nın da kurumlarına gönderdiği yazıyla tabelalarındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C.” ibaresi kaldırılmasına sosyal medyadan tepki geldi.Facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde birçok vatandaş kullanıcı adlarının önüne T.C harflerini koydu.Türkiye’den milyonlarca kullanıcısı olan paylaşım sitelerinde T.C başlangıçlı kullanıcı isimleri kısa zamanda tavan yaptı.http://sozcu.com.tr/2013/gundem/internette-yeni-trend-t-c.htmlFacebook'ta 'TC' fırtınası! Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı'nın tabelalardaki T.C.'yi kaldırması Facebook kullanıcıları tarafından sıra dışı bir yöntemle protesto ediliyor Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı, kendine bağlı sağlık kurumlarının tabelalarında değişikliğe gitmişti. Yapılan değişiklikle birlikte sağlık kuruluşlarının tabelalarında Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan 'T.C.' ibaresi kaldırmıştı.SOSYAL MEDYADAN TEPKİ VERİYORLAR Bu karara karşı düşüncede olan sosyal medya kullanıcıları Facebook'ta TC adında bir sayfa oluşturarak tepkilerini dile getirmek istediler. Sayfada kullanıcıların isimlerinin başına "TC" ibaresini koymaları istendi. Buna olumlu yaklaşan birçok kullanıcı isminin başına "TC" ibaresini koydu.http://www.posta.com.tr/yasam/HaberDetay/Facebook-ta--TC--firtinasi-.htm?ArticleID=171399%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20&Date=28.11.2011
Abi bu gerçek değilmiş , incisözlük'ün işiymiş
Kimin işi bilmiyorum ama nabız yokluyorlar.Bu arada Diyarbakırda iktidardan bir milletvekilinin özel hastanesinde Türk bayrağını indirip malum bez parçasını asmışlardı. Ne oldu ? Hiç.
Gerçek mi değil mi bilmiyorum ama öyle bir hale geldik mi hiç kimse peşinen "Ulan böyle şey olur mu? Bu haber kesin yalan" diyemiyor. Bence sorgulanması gereken nokta bu
Kral Nemrud İbrahim peygamber’in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapılmış. Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükselmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Korkmuş kaçmış bütün hayvanlar. İbrahim Peygamber’i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler. Atacaklarmış ki Nemrud’un ne güçlü bir kral olduğunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin İbrahim Peygamber.Bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru. Gökte uçan ve gagasında ateşe atmak üzere bir dal parçası taşıyan bir kartal onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp: “Bu acelen niye? Nereye böyle?”Ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp, “Duymadın mı” demiş. “Nemrud, İbrahim Peygamber’i ateşte yakacakmış. İşte ateşin olduğu yere su götürüyorum.”Bu sözleri duyan kartal kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye başlamış. “Sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı?” diye sormuş. “Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?”Su taşıyan karınca, “olsun” demiş. “Hiç olmazsa safımız belli olur.” Hakkı beye katılıyorum....TC yazmak , Ne mutlu Türküm yazmak eğer bölücülükse bu ülkede ben bölücüyüm...Konuştuğumuz konuya, düştüğümüz duruma gerçekten üzülüyorum...Sen nelere kadirsin bebek katili Apollo....
bir kaç işgüzarın işi inci sözlükten yanılmıyorsam. medya da çıkan her habere inanmak ne kadar koyun olduğumuzu gösteriyor. düşünmek yok sorgulamak yok araştırmak yok.