0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ele geçirilen uyuşturucuları imha ediyorlaroysaki satsalar bütçeye bayaa bir katkısı olur
Böyle hesap kitap bilmeyen adamları kim milletvekili yapıyor ya "Cumhuriyet Halk partisi Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Hatay’da yabancılara gerçekleştirilen toprak satışlarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sordu. Edipoğlu soru önergesinde Hatay’ın toplam yüzölçümünün yarısından fazlasının yabancılara satılmış olduğunu belirtti...."Devamı için: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21680756.asp
Arkadaşlar o Hatay haberinde bir karışıklık olsa gerek. Ben 2 yıl okudum Hatay'da bilirsiniz ki Hatay önceden Suriye Toprakları içerisin de kendi başına bağımsız bir devletti ve orada yaşayanlar hep Arap'tı ve araziler kendilerine aitti... Şu an da durum aynı o Arapların soyu sürmekte ve araziler atadan deden kalma kendi ellerinde ve bizim gibiler Türkçeleri bizim gibi ama çoğu Arap diye geçiyor ondan ötürü yarısı yabancılar da değimi kullanılıyor. Bana biraz asılsız geldi bu haber, en azından bu bakış açısıyla bakılmamalı....
Kemal Beyin Sat Kurtul anlayışından feyz almış bir hükümetle karşı karşıyayız....Ama Kemal Bey buna karşı o başka....
Beni bu hükümette bakan yapmaları lazım aslındaSatışta üstüme yok
...-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Irak Merkez yönetimi barzaniyi kuşatmış, hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz Irak Ordusundan, başarılar
http://www.hurriyet.com.tr/planet/21966895.aspTigrit'te peşmergelerle Irak ordusu çatıştı: 13 ölüIrak merkezi hükümeti ile Bölgesel Kürt yönetimi arasında günlerdir süren gerginliğin Kerkük’ten kaynaklandığı belirtildi. 140’ıncı maddeye göre Kerkük’ün demograif yapısı nedeniyle Kürt bölgesi veya Irak merkezi hükümetine mi bağlanacağıyla ilgi tartışmalar üzerine merkezi hükümetinin olası bir nüfus sayımına sıcak bakmadığı için Dicle Birliklerini Kürt bölgesine kaydırdığı belirtildi......-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Irak Merkez yönetimi barzaniyi kuşatmış, hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz Irak Ordusundan, başarılar
Barzani son akp kongresinde baştacı edilmişti yalnış hatırlamıyorsam.Bu durumda savaş her iki durumda aleyhimize