Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184649 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #580 : Ağustos 09, 2012, 14:39:51 »
http://haber.gazetevatan.com/davutoglu--suriyede-iki-kent-pkknin-eline-gecti/472439/1/Gundem

Davutoğlu: Suriye'de iki kent PKK'nın eline geçti

---------------------------------------------------------------------

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #580 : Ağustos 09, 2012, 14:39:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #581 : Ağustos 09, 2012, 15:18:33 »

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005-corolla-sport-60000km-94633965/detay

Memet abi yauv Allah aşkına bana bir söylesene neden eksi verdin :lol: :lol:
[/quote]

ben kendisinede diyorum; "taş olsa çatlar, kendinde peygamber sabrı var diyorum, başka da birşey demem :)

o aracın plaka değiştiyse bilmem, pendik kaynarcaya vermiştim geçen yılın ocak ayında... 45.000 de 2005 daha ne olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #582 : Ağustos 09, 2012, 15:20:36 »
?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #583 : Ağustos 09, 2012, 15:26:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #584 : Ağustos 09, 2012, 15:28:14 »

haberin devamı
http://www.ntvmsnbc.com/id/25373058

malesef çok güvendiğim Beysu'da kara listedeymiş. çok şaşırdım... iş yerimde bu markayı satıyordum... şu anda satışını durdurdum... kalan kolileri iade ettim ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #585 : Ağustos 09, 2012, 20:08:51 »
Yaralı er: Otobüsle gitmeyi kendim istedim
Hakkari’deki çatışmada yaralandıktan sonra memleketine otobüsle gönderildiği gerekçesiyle tartışmalara neden olan Komando Er Erhan Yakut, “Durumum iyiydi. Otobüse binmeyi kendim istedim” dedi.

Hakkari'deki çatışmada yaralanan Jandarma Komando Er Erhan Yakut, memleketine otobüsle gönderilmesiyle ilgili tartışmaları değerlendirdi.

İnegöl Orhaniye Mahallesi’ndeki baba evinde açıklamalarda bulunan Erhan Yakut, Hakkari'deki hastanede bulunan arkadaşlarıyla raporları çıktıktan evlerine gitmek istediklerini söyledi.

Yakut, bu konuda komutanlarının yardımcı olduğunu, 200'er lira para verdiklerini belirterek, ''Sonra helikoptere bindik, Van'a gittik. Van'da durdu. Askeri hasta uçağı vardı. O uçağa bindik. Oradan Ankara'ya geldik. Ankara'da da 2 tane rütbeli komutanım vardı yanımda. Arkadaşlarla beraberdik. Sonra bizimle ilgilendiler. Daha sonra otobüs biletlerimizi ayarladılar. Otobüse binene kadar yanımızdan ayrılmadılar. Çok ilgi gösterdiler, Allah razı olsun hepsinden. Sonra otobüse bindim. Babamı aradım 'Baba ben geliyorum, gelince konuşuruz' dedim. Otobüse binip İnegöl'e geldim. Bir baktım, böyle karışık olaylar olmuş. Yalan yanlış bilgiler var ortada'' diye konuştu.

‘KENDİ İSTEĞİMLE GELDİM’

Yola çıkmadan önce babasından para istediğini, babasının da parayı gönderdiğini anlatan Yakut, şöyle devam etti:

''Biz parayı çekmeye giderken, bankamatik kartımı yuttu. Ondan sonra kartı alamadık. Sonra parayı çekmeye fırsatımız olmadı. Sonra olayı komutanlara anlattık. Komutanlar bize para verdiler. Daha sonra buraya geldik. Gazetecilerin yapmış olduğu haberler yalan oluyor. Ankara'dan İnegöl'e kendi isteğimle geldim. Bana 'Seni ailen alsın' dediler. Ben de 'Babamlar zahmet etmesin diye buraya kadar gelmişiz, 4 saatlik yolu giderim' dedim. Allah'a şükür durumum iyiydi. 'Ayakta durabiliyorum, yürüyebiliyorum' dedim. Kendi isteğimle geldim. Bilseydim böyle olayların olacağını, beklerdim. Benimle birlikte arkadaşlarım vardı. Tezkereci arkadaşlarım vardı. Ankara'da 2-3 komutanım bana yardım etti. Biz gidene kadar başımızdan hiç ayrılmadılar.''

‘MÜHİMMATIMIZ YETTİ’

Yakut, mühimmat sıkıntısı yaşandığına ilişkin haberlere de değinerek, ''Ben 1 nolu mevzideydim. Bizim mevzilerde hiç mühimmat sıkıntısı olmadı. Herkesin mühimmatı yetti'' dedi.

Hakkında çıkan haberleri ''abartı'' olarak nitelendiren Yakut, ''Doğru değil o haberler. Benim ağzımdan duydular mı ki bunları yazıyorlar? nereden duyduysalar yazmışlar'' diye konuştu.

http://haber.tr.msn.com/ntv/yaral%c4%b1-er-otob%c3%bcsle-gitmeyi-kendim-istedim-1
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #586 : Ağustos 09, 2012, 20:13:47 »
Yaralı er: Otobüsle gitmeyi kendim istedim
Hakkari’deki çatışmada yaralandıktan sonra memleketine otobüsle gönderildiği gerekçesiyle tartışmalara neden olan Komando Er Erhan Yakut, “Durumum iyiydi. Otobüse binmeyi kendim istedim” dedi.
....................http://haber.tr.msn.com/ntv/yaral%c4%b1-er-otob%c3%bcsle-gitmeyi-kendim-istedim-1

Nede olsa İnegöllü döneklik beklememek lazım, koçum benim. Vatanını ve Ordusunu koruyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #587 : Ağustos 09, 2012, 20:18:36 »
http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=358082

................
CHP'nin toplantı çağrısı: Terör örgütü bize saldırıyor diye biz TBMM'yi nasıl toplarız

- Anamuhalefet partisi, Meclis'i toplantıya çağırıyor. Biz mücadele ederken onlar da terör örgütünün ağzıyla bizimle mücadele ediyor. Biz terör örgütüne motivasyon sağlayacak hiçbir girişimin içinde olmayız.

- Terör örgütü bize saldırıyor diye biz TBMM'yi nasıl toplarız. Varsa senin bildiğin bir şey buyur başbakan burada söyle. Ama bunların öyle bir derdi yok. Öneriniz varsa getirin dedik.

- Asla böyle bir toplantıya katılmayacağız.

........
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tatili yarıda kesmek olurmu :) hele bir tatil bitsin toplanırız Mecliste. Arkadaş sen bir toplan Meclis te bu senin küçüldüğünü göstermezki, hatta daha
çok büyütür insanların gözünde, memleket meselelerine önem veriyor falan denir diye düşünüyorum.

Osman Pamukoğlu' nu kasteddiği sözler içinse (isim vermeden söylemiş) yorum yapamayacağım, hiç yakışmamış bir Başbakana (!)

İlave:  Terörün nasıl biteceğini söylüyor paşamız dikkat!!--------->          http://inciswf.com/ayd%C4%B1nlanmakisteyen.swf

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #588 : Ağustos 09, 2012, 23:04:25 »
Servet Tazegül ile olimpiyattaki ilk altın madalyamızı Tatami'de aldık. Bu kadar acı yaşadığımız şu günlerde güzel bir haber paylaşmak istedim. Tebrikler Servet.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #589 : Ağustos 09, 2012, 23:08:16 »
http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=358082

................
CHP'nin toplantı çağrısı: Terör örgütü bize saldırıyor diye biz TBMM'yi nasıl toplarız

- Anamuhalefet partisi, Meclis'i toplantıya çağırıyor. Biz mücadele ederken onlar da terör örgütünün ağzıyla bizimle mücadele ediyor. Biz terör örgütüne motivasyon sağlayacak hiçbir girişimin içinde olmayız.

- Terör örgütü bize saldırıyor diye biz TBMM'yi nasıl toplarız. Varsa senin bildiğin bir şey buyur başbakan burada söyle. Ama bunların öyle bir derdi yok. Öneriniz varsa getirin dedik.

- Asla böyle bir toplantıya katılmayacağız.

........
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tatili yarıda kesmek olurmu :) hele bir tatil bitsin toplanırız Mecliste. Arkadaş sen bir toplan Meclis te bu senin küçüldüğünü göstermezki, hatta daha
çok büyütür insanların gözünde, memleket meselelerine önem veriyor falan denir diye düşünüyorum.

Osman Pamukoğlu' nu kasteddiği sözler içinse (isim vermeden söylemiş) yorum yapamayacağım, hiç yakışmamış bir Başbakana (!)

İlave:  Terörün nasıl biteceğini söylüyor paşamız dikkat!!--------->          http://inciswf.com/ayd%C4%B1nlanmakisteyen.swf

yahu mehmet bey bırakın şu sıkıntılı konuları valla sizin yüzünüzden adım polemikçiye çıktı... bak ben bıraktım rahatladım sizde bırakıverin gari :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #590 : Ağustos 09, 2012, 23:16:56 »
Servet Tazegül ile olimpiyattaki ilk altın madalyamızı Tatami'de aldık. Bu kadar acı yaşadığımız şu günlerde güzel bir haber paylaşmak istedim. Tebrikler Servet.

Canlı izledim.. Müthişti :alkis: :alkis:
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #591 : Ağustos 09, 2012, 23:24:09 »
Hele şükür sonun da bir altın gelebildi..
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #592 : Ağustos 10, 2012, 07:51:43 »
yahu mehmet bey bırakın şu sıkıntılı konuları valla sizin yüzünüzden adım polemikçiye çıktı... bak ben bıraktım rahatladım sizde bırakıverin gari :)

İkimizden başka bu ülkeyi düşünen yok :) Uğur, madem öyle ara veriyorum yazılarıma artık. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #593 : Ağustos 10, 2012, 07:54:08 »
İkimizden başka bu ülkeyi düşünen yok :)
İşte başka bir polemik konusu nıhahahahahah :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #594 : Ağustos 10, 2012, 08:09:07 »
İşte başka bir polemik konusu nıhahahahahah :D
:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #595 : Ağustos 10, 2012, 12:03:09 »

İkimizden başka bu ülkeyi düşünen yok :) Uğur, madem öyle ara veriyorum yazılarıma artık. :)

vedat hocam bizi diskalifiye etti bunlar  :olu:

bu acili gunlerde ve ayrica mubarek ayda birlik olmak en ihtiyac duydugumuz sey  :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #596 : Ağustos 10, 2012, 13:24:48 »

vedat hocam bizi diskalifiye etti bunlar  :olu:

bu acili gunlerde ve ayrica mubarek ayda birlik olmak en ihtiyac duydugumuz sey  :alkis: :alkis: :alkis:

ya böylede tadı çıkmıyor.. kavga etmemiz lazım :) 2 saattir forumdayım birşey yok öyle ruh gibi dolaşıyoruz...

m.k.şahin birşey paylaşacak, ben ona karşı gelecem.
kemal abi araya girip iyice kızıştıracak...
sonra hakkı abi işini gücünü bırakıp mesajları silecem diye uğraşacak, ben ısrar edecem bana çatacak onu murat abi destekleyecek...
 vedat abi sağduyulu olun sinirlenmeyin diyecek...
kadir bey çaktırmadan bize destek olacak...
sonra m.k.şahin iyice sinirlenecek özelden bana çatacak... ben hızımı alamayıp bende ona çatacam ... sonra hepmiz banlanacağız... bu işin tadı böyle çıkar :)

aramızda fanatik Vw'ciler de yok ki donanımhaberdeki gibi tartışsak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #597 : Ağustos 10, 2012, 13:33:35 »
Fotoroman gibi aciklamissin.

DH'deki araba forumundaki VW fanatikleri bir yana, diger konularinda kalitesi cok düstü.
Okumak insanin icinden gelmiyor. Halbuki cok akli basinda üyeler vardi önceden.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #598 : Ağustos 10, 2012, 13:34:26 »
ya böylede tadı çıkmıyor.. kavga etmemiz lazım :) 2 saattir forumdayım birşey yok öyle ruh gibi dolaşıyoruz...

m.k.şahin birşey paylaşacak, ben ona karşı gelecem.
kemal abi araya girip iyice kızıştıracak...
sonra hakkı abi işini gücünü bırakıp mesajları silecem diye uğraşacak, ben ısrar edecem bana çatacak onu murat abi destekleyecek...
 vedat abi sağduyulu olun sinirlenmeyin diyecek...
kadir bey çaktırmadan bize destek olacak...
sonra m.k.şahin iyice sinirlenecek özelden bana çatacak... ben hızımı alamayıp bende ona çatacam ... sonra hepmiz banlanacağız... bu işin tadı böyle çıkar :)

aramızda fanatik Vw'ciler de yok ki donanımhaberdeki gibi tartışsak...

ugur bey brezilyayi ozlediniz sanirim  :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #599 : Ağustos 10, 2012, 13:37:03 »
Fotoroman gibi aciklamissin.

DH'deki araba forumundaki VW fanatikleri bir yana, diger konularinda kalitesi cok düstü.
Okumak insanin icinden gelmiyor. Halbuki cok akli basinda üyeler vardi önceden.

abi orası iyice vw fanatikleri dolmuş... bmw 3.20d mi jetta 1.4 tsi mı diye konu açılmış adamlar jettayı 1. seçmişler :) vw nin premium olduğu forumdur orası... benim aktif katılımım yok dışarıdan gözelmlediğim durum bu...