0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uğur Bey, son zamanlarda bu ve buna benzer başlıklar altında, sizin de zaman zaman dahil olduğunuz polemiklere müdahele etmekten, yönetim olarak forumu takip etmekte zorlanıyoruz. Hepimizin zamanı kısıtlı. Bu kısıtlı zamanı daha da daraltacak ama bundan daha önemlisi bana göre foruma faydası olmayan, konu ile alakasız, üyelerin canını sıkmaktan başka bir amaca hizmet etmeyecek bir meselede yumruğumu masaya vuramaz mıyım. Sizce üyelerimiz son zamanlarda yeterince polemiğe doymadılar mı? Bunun için sizden veya birilerinden izin almam mı gerekiyor. Ben burada iskele babası mıyım Ceza alıp kahraman olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Ya da beni kendi seviyenize mi çekmek istiyorsunuz. Hırçın tavırlarınızla bizleri ve diğer üyeleri sindirebileceğinize mi inanıyorsunuz. İslami değerlere önem verdiği izlenimi veren birisiniz. Bu mu sizin ahlak anlayışınız. Bu mu sizin müslümanlığınız. Gerçek hayatta belki farklı biri olabilirsiniz ama benim burada gördüklerim böyle. Forumda devam edip etmemek sizin takdiriniz ama lütfen kendinizi de bir sorgulayın artık.
Adaletli olmak için elimden geleni yapıyorum. Diğer yönetici arkadaşlar da beni tanır. Sizin ve diğer bir çok arkadaşın ceza almaması için çok çaba gösteriyor, zaman zaman diğer yönetici arkadaşlarımı da ikna etmek durumunda kalıyorum. Bu size karşı ayrıcalıklı bir tavır değil bugüne kadar iyi niyetinden şüphe etmediğim tüm üyelere karşı izlediğim tutumdur.
hayret abi destan yazmamışsın bu sefer yazını kısa tutmuşsun allah razı olsun valla okuması zor oluyordu
laubaliliğin lüzumu yok uğur bey. agresif tavırlarınızla insanları zorla polemiğe çekiyorsunuz. konuları işinize gelen kısımlarından kavrıyorsunuz. iletilerin sonuna gülen/gülümseyen yüz ifadesi koymak durumu kurtarmıyor. polemiğe girip tartışma yaşadığınız kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor olabilir fakat yazdıklarınızı okuyup buranın bir otomobil forumu oluşundan dolayı "ya sabır" çekip sessiz kalan üye sayısının oldukça fazla olduğunu hissediyorum.
Tekbiiiiiiiirrr!
http://haber.gazetevatan.com/izmirde-catisma/472258/1/Gundemİzmir de asker ile teröristler arasında çatışma devam ediyor. İki bomba patlatılmış bir asker şehit çok sayıda asker yaralı!!---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------bölücülere açılım diye diye azdıranlara burdan sevgilerimi yolluyorum, kulakları çınlasın hepsinin !!---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kemal abi emanetleri çıkar artık sandıktan, bak sizin oralara kadar geldi şerefsiz köpekler!