0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben eşim ve arkadaşlarım edirneye gezmeye gittik... epey gezdik dönüş yolunda aklıma arabanın kilometresi 59000 kusur kaç oldu diye bir bakyım dedim bir baktım . 60.000 içime dogmuş .. durup foto çekene kadar 1 kmkadar gittik önemli değil.. ama ayrı bir mutluluk oldu 60.000 de görmek .. nice 60.000 lere
hayırlısı olsun benimkide 119000 de 120000 de foto çekicem bende
ARABAYLA BÜTÜNLEŞTİM GALİBA..OYÜZDEN İÇİME DOGDU.. KM GÖSTERGESİ İST-EDİRNE ARASI KAÇ KM. YAPACAĞIZ DİYE AÇIKTI... AKLIMA GELİR GELMEZ.60.000 GÖRDÜM..ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER... İLK ARABAM İLK ON BİN E GEÇİŞİM..)))
sen arabayı o kadar kullanıyor musun yaa? ben binmeye kıyamadığını sanıyordum...
Abla kardeşim bekarken arabayı ister dururdu şimdiki eşiyle gezmek için bende kıyamaz verirdim, gün içinde arardım nezaman geliceksin olm araba lazım diye adam bana telde ben Tekirdağdayım sen beni bekleme diyordu düşün artık
4 üzerinden dört değilmi )) 10 numara olsa daha iyi olurdu ama denk gelmiyor diye beklemek istemiyorum )
abicim üstüde 4 altıda 4 inşallah kazasız belasız 11111 de olur bu arada 7 kasım buluşmasından haberiniz vardır ve katılırsınız umarım
Sağa çekip fotoğraflasaydın bare