Gönderen Konu: pert çkan araç  (Okunma sayısı 4206 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 197000
  • Model Yılı: '98
pert çkan araç
« : Kasım 02, 2010, 23:14:26 »
arkadaşlar 2004 model coralla sol marka aracı 3 gün önce satın aldık bradere.brader sigorta işlemleri için sigortacıya gittiğinde axa sigortadan pert kaydının olduğunu öğrenmiş.resmne yıklıdı ...arabayaı 24750 TL.'ye aldık...adamı aradğımızda sadece ön tarafta bir kaç boya olduğunu yemin ederek pert kaydının olmadığını ama tekrar almaya yanaşmadığını söyledi...şimdi ne yapmamız gerek ....yardım edin lütfen ...aracı 46 noktadan teste soktuğumuzda adamın dedikleri haricinde bir şey çıkmadı ...bu pert kaydı nedir.nasıl problemler yaşarız.....

kimileri 3 yıl sonra pert kaydı siliniyor ...diyor ..bizim bu araçta n ne kadar kaybımız..olur..bilgsi olan arkadaşlar ayazarsa sevinirim...
hayat hep üç buçuk ile dört arasındadır..ya hep üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...

Toyota Club Türkiye

pert çkan araç
« : Kasım 02, 2010, 23:14:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: pert çkan araç
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2010, 23:33:00 »
Tremer kayıtları ne diyor? Cep telefonu ile sorgulanabilir.

Benim "0" araç almama vesile olan kişi de ne zaman arasam namaz kılmakta olduğunu söyleyen biriydi. Adam arabasını anlata anlata bitiremedi ve sadece tamponlarda değişme olduğunu söyledi ama "işi bilen biri" sağolsun benim için gidip aracı incelediğinde her tarafının boyalı ve camlarının değişmiş olduğunu söyledi. Kısacası, bu konuda yemin vs hikaye. Canımızı taşıdığımız araçlar konusunda daha dikkatli davranmak lazım.

Çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir sorun yoktur ya da yanlışlıktan kaynaklanıyordur diyeceğim ama, küçük bir ihtimal.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2010, 23:38:57 »
Hocam çok geçmiş olsun keşke acele etmeyip biraz araştırsaymışınız aracı.Bundada vardır bir hayır diyelim.(her şerde hayır vardır hadisi şerifini hatırlayalım)Tadını çıkarmaya bakın ve marş basmayana kadar binin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2010, 23:47:30 »
Allahın adını agızlarına ala ala yalan söylüyorlar.Bazen hacıdan hocadan korkacan diyorlar ya çok dogru.Geçmiş olsun beyfendi.olmuşla ölmüşe çare yok.Araç içinize sinmiyorsa en iyi fiyat verene elden çıkaracaksınız.Ancak şuda var karşı taraf bunu bilmeli.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 197000
  • Model Yılı: '98
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2010, 17:59:05 »
arkadşlar cevaplarınız ve yazılarınız teşekkür ederim....araç aldığımız sahibibnden öncekinde kazadan dolayı axa kaskodan nparası ödenerek perte çıkartılmış..bradere kalsak arabayı kimse vermeycek.Çünkü aracı çok sevdi...lakin ben ısrarla geri iade etmesini söylüyorum.....yada sizlerin aklına gelen başka çözüm yolları varmı..
hayat hep üç buçuk ile dört arasındadır..ya hep üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2010, 20:55:45 »
Yasin bey durum kötü evet ama araçta hasar çok değilse pert kaydının önemi yok.Benım arkadaşta aldı aracın sol çamurluk ve kaput değişmiş ama pert.Mekanikte varmıs biraz ve airbagler açıkmıs.deli gibi biniyor.Ha o cok uyguna aldı biliyordu pert oldugunu sıkıntısı yok ama sizi kandırmıs bence tepesine binin verin aracı geri.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..