0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tırtıklı zeminde hava 7 dereceden yüksekse lastiklerin çok aşınır yazık etmeeeeeeeeeeee. şaka bir yana yorumlar için sağol.kar çok yağdığında sabah erken çık yola .keyfini sür dene iyice.çok hoşuna gidecekkkkk
Metin bey doğru söylüyorsunuz şu aralar hava sıcak.Ben sabah işe geliyorum.Akşama kadar araba işyerinde duruyor.Yani arabamı sıcaklığın az olduğu zamanlar kullanıyorum.Ama uzun yola çıkarsam şimdiden düşünüyorum,yazlıkları taktır 40 tL.15-20 gün sonra tekrar kışlıkları tak yine 40tl.Zarardan başka birşey değil.Taktırdık artık böyle idare edeceğiz.
Ultragrip 7 nin şuan ki fiyatı ne?Son zamanlarda taktıran oldumu?
15 gün önce 4 adet ug7 aldım.Bu lastiklerle 1000 km yaptım.Öncelikle Hava durumundan bahsedeyim.Çünkü kullandığım dönemde havalar yağışlı,gündüz ortalama 14,akşamları ise 7 derecenin altı.Kar ve buz yok.Güzdüzleri hava sıcak olduğu için kış lastiği yaz lastiğine göre komforu bozuyor ve 100-110 km ve üstü hızlarda direksiyonda titreme yapıyor ve lastiğin sesi artıyor.7 derecenin altında yağışlı havada gayet sessiz.100-110 ve üstü hızlarda titreme kayboluyor.Komfor artıyor.Su birikintili yerlerde çekme yapmıyor.Yağişlı havada yol tutuş mükemmel.Hele böyle asfalt tırtıklı yollar vardır ya,sanki asfaltta mıknatıs varmış gibi araba yapışıyor.Bu lastiği gereken hava şartlarında kullandığınız zaman sonuç çok iyi.40 km hızla giderken yaptığım frenlerde(yağışlı havada) araba sağa sola kaymıyor.Durma mesafesi çok iyi.Şimdilik izlenimlerim bunlar.Karlı ve buzlu hava şartları oluştuğu zaman bu deneyimlerimide aktaracağım.Saygılar...