Gönderen Konu: yardıma muhtaç  (Okunma sayısı 1482 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
yardıma muhtaç
« : Kasım 02, 2010, 21:37:57 »
ben 2005 model sol otomatik aldım bi istanbul yaptım geldim kafam kazan oldu acayip bi ses var hava filtresi kabı kırıkmış benden önceki sahibi yaptırmış ama tekrar çatlak özellikle 3 bin devirde hırıltılı ses çoğalıyo o parça dedim değiştiriyim çıkmasına 350 çekti hurdacılar bende kendim bişeyler yaptım ses biraz kesti ama tam değil bu parçayı ankarada daha ucuz nerde bulabilirm not hurdacıları gezdim

Toyota Club Türkiye

yardıma muhtaç
« : Kasım 02, 2010, 21:37:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: yardıma muhtaç
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2010, 21:49:54 »
 herseyden önce profilinizi doldurmanız gerekmekdedir  sonra bilgisi olan arkadaşlar yardımda bulunacaktır muklaka
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2010, 21:51:55 »
Usta çek onun resmini kırık olan yerini belki vardır bir bildiğimiz bir düşüncemiz.Daha kolay cevap veririz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2010, 21:56:26 »
ustalık soyadımdandır yoksa beni gerçek usta anlamayın şöyle anlatıyım kutunun alt kısmı boydan boya çatlaktı biişlem görmüş alttan bi beş cm çapında parça tamamen kırılmış onuda yapmaa çalıştım olmadı hava filtresini koyduğumuz kap

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2010, 01:34:58 »
Hüseyin bey,benim aracında sigorta kutusunun üst kapagına lpg montajı yaparken usta lpgnin fişini gitmiş orayı delmiş monte etmiş.Kaput kapanmıyordu falan filan.Çıkmacılarda sadece üst kapaga kullanılmışına 60 tlden az demiyor bazısıda vermiyor.Bunu versem diger alt kalanını napcam diye.Serviste orjinali 45tl idi sıfır parça.Dİyeceğim o ki o hava filtresi kutusu en az 2 parcadan olusuyor.Beyfendi servis bunları tek tek getirebiliyor.Çıkmacı altını versem üstünü kimse almaz diye bazen sıfır parçadan fazla fiyat çekiyorlar.Siz genede servisten fiyat alın...Olmazsa sahibinden comda seda oto var istanbul kartalda toyota cıkma parçaları satıyorlar ben 2 defa ufak plastik şeyler aldım gönderimde veya üründe bir sorun çıkmadı.Parayı yatırıyonuz gönderiyorlar hemen..Filtre yi o şekilde kullanamazsının çok gürültü yapar hava fazla girdigi için..Ayrıca filtreye ugramadan toz parçaçıkları motorun içinede girebilir..ilerde sorun açabilir..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2010, 08:20:25 »
  Tamir için çözüm kolay ama bence de öncelikle servisten ve piyasadan fiyat almayı deneyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 03, 2010, 08:49:00 »
ben 2005 model sol otomatik aldım bi istanbul yaptım geldim kafam kazan oldu acayip bi ses var hava filtresi kabı kırıkmış benden önceki sahibi yaptırmış ama tekrar çatlak özellikle 3 bin devirde hırıltılı ses çoğalıyo o parça dedim değiştiriyim çıkmasına 350 çekti hurdacılar bende kendim bişeyler yaptım ses biraz kesti ama tam değil bu parçayı ankarada daha ucuz nerde bulabilirm not hurdacıları gezdim

autoking servislerinin en güzel yaptığı iş; plastikleri çok güzel kaynatmasıdır... en yakın autokinge gidip fiyat alın derim,yakınsa araçla gidin,telefonda yüksek fiyat veriyorlar....  hatta kaskonuz varsa ve mini onarım diye bir hizmeti bulunuyorsa üstüne birde auto kingle anlaşması varsa(genelde var) acentanızlada görüşerek sıkıntınızı atatürk resimleri olmadan da halledebilirsiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Kasım 04, 2010, 19:40:53 »
cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ilk fırsatta aracı servise götürecem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 04, 2010, 20:01:12 »
Murat gulun motor kapagına yaptıgı gıbı korbon kaplama yaptırın.
Hem sorununuz hallolsun hemde kaput altında goze hos bır detay olusturun derım.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Kasım 04, 2010, 21:21:11 »
selçuk bey ne demek istediğinizi anlamadım filtre kutusunumu krom kaplatıyım bide kartel koruyucusu orjinaldemi yok yoksa düşmüşmü yağcı mutlaka koruma yaptır dedi onuda kromdanmı yaptırıyım daha sağlam olur acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 04, 2010, 21:33:30 »
komple söküp simota marka açık hava filtresi takın ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 04, 2010, 22:22:57 »
Murat gul ısımlı uyenın actıgı bır konu ıcınde karbon kaplama (krom degıl dıkkat) motor kapagı yaptırmıs. Sızde aynı sekılde hava fıltresı kovanını komple karbon kaplama yaptırabılırsın.
Benım toyotamdada yok karter muhafza 11 yıldır bır eksıklıgını yasamadım sukur. Sonucta arabamla daga tasa tırmanmaya calısmıyorum. Dıkkatlı bır surucuysenız karter muhafazası elzem degıl dıye dusunuyorum. Yararsız demıyorum.
Pruva Neta