0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz'um, arkadaşa tabi ki sahtekar diyemem ama haklı ya da haksız da diyemiyorum. Sonuçta sanal alemdeyiz, hiç tanımadığımız ve yeni üye olan birisi geliyor ve Prins'i yerden yere vuruyor. Üstelik bunu bulabildiği tüm forumlarda yapıyor. Arkadaşın belki gerçekten canı yanmış olabilir ve internetin verdiği olanakları kullanarak firmaya karşı elini güçlendirmek veya onun ticari itibarını zedeleyerek çektiği sıkıntının karşılığını almak istiyor olabilir. Ama sebebi ne olursa olsun, ben bir firmanın veya markanın itibarını bu derecede zedeleyebilecek bir paylaşımı yönetici olarak uygun bulmuyorum. İşin hukuki boyutundan çok etik boyutunu düşünüyorum. Tabi ki burası bir forum. Amaç paylaşım. Paylaşım ne kadar çok olursa forum o kadar zenginleşir ama her şeyin bir yakışığı olmalıdır bana göre. Herkesin, her şey hakkında, "Beğenmedim", "Tavsiye etmiyorum, çünkü..." deme hakkı var ama başlıktaki kadar ağır bir eleştri bence biraz aşırıya kaçıyor. Ha, arkadaşın elinde belgerel vardır, tarar hepsini koyar foruma, o zaman benim diyecek hiç bir lafım ol(a)maz.Not: Merak edenler yazının içeriğine Google'dan rahatlıkla ulaşabilirler
ona kalırsa mahmutta gerçek soyadı kullanmamış, ne var bunda yani
Kemal abi ister inan ister inanma soyadım bu Hakkı abimle zaten face de arkadaşız ordada soyadım aynı .İstersen şöyle yapak msn adresini ver sana kamerada ehliyet kimlik öğrenci kimliği ne istiyorsan gösterim heralde bu şekilde daha inandırıcı olurum. Bu arada sana soyadımı kanıtlamam gibi bir yümlülüğümün olmadığının farkındayım ama seninde bilmeden yanlış soyad kullanıyor diye yazman yanlış kaldı ki böyle bişeye niye ihtiyaç duyim.Benim msn im : mahmut01@windowslive.com
benim internet araştırmalarıma göre en iyi lpg sistemlerinin başında prins geliyor .fiatıda baya yüksek.
Mahmut kardeşim bu nedir ya Kemal abi neden soyisminin bu olduğuna inanmıyor valla hiç anlam veremedim nerden pörtledi bu konu..
bu konuda kepenk kapatacak herhalde