0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son kalede devrildi
nasıl yani ya ? 810km 70tl ile mi ? yol bilgisayarın kaç lt ortalama gösteriyo be ?
Çok pardon 85 aldı 70 değil
Yol bilgisayarım yol boyumca 6.9 gösterdı bugun 7.8 gösterıyor
Ben pek aldırmıyorum artık ona. Ayvalık buluşmasında 6.5 gösterıyordu galıba beraber bakmıstık.Ben Lapsekiden doldurmustum depoyu ayvalıga gırene kadar 200 km yol gittim Ayvalıktada depoyu doldurmusm 40 tl mazot almıstı Hakan abıde şahit o zaman bide daha motor 3.500 km de falandı en cok yaktıgı donemlerde şimdi 8.000 de gercekten kıs mevsımı olmasına rağmen hissedilir düşme var.
Türkay dizel Daha ben Erayla yaptıgım verileri söylemedım onları duysan satıp Era alırsın
ya bana yandaş bulun beraber gidip taktıracağım adam yok mu ulen kaçırdım berkayla oğuzhanı..siz kaça taktırdınız ?
o kadar arada kaldım ki taylan anlatamam..çıldırcam resmen..hiç istemiyorum taktırmak..ama 29 ekimde kapadokya turu yaptım arabayla, benzine 270tl verdim benzin dışındaki şeyler 100 tl tuttu konaklama dahil! bu durum batmaya başladı..2 kişinin bir gece konaklaması 60tl, oraya arabayla gitmek 120tl..yeter artıktaylan, düzeltmen üzerine düzenleme..tamam lan ! ilan koyuyorum sahibinden.com'a, ocağa kadar satılırsa satılır, satılmazsa düp takar 2 yıl daha binerim not:ocakta vize var