Gönderen Konu: yeni corolla b sütunu alt plastiği yerinden çıkıyor  (Okunma sayısı 1326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
arkadaşlar ön emniyet kemerinin asılı durduğu yerin altındaki plastik yerinden çıkıyor veya esniyor çok çirkin bir hal alıyor. bu plastik iki çıkıntı ile kapı fitillerinin altına giriyor, eğer ön koltuklarınız biraz geride ise araca inip binerken bu plastiğe vuruyorsunuz ve fitilin içindeki plastik çıkıntılar geri dönüşü olmayan esneme yapıyor ve plastik çok kötü bir görüntü alıyor. koltuklarınızı çok geride kullanmayın derim. saygılar..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corolla b sütunu alt plastiği yerinden çıkıyor
« Yanıtla #1 : Ekim 31, 2010, 16:54:48 »
vay be ben de bunu kimsenin yazmamış olmasına hep şaşırıyordum..1.93 boyum..illa ki koltuk çok arkada kullanıyorum diğer yolcu koltuğunu da komik durmaması için geriye çekiyorum, ben binerken sorun yok ancak dedem binerken sürekli o kısma çarpıp çıkarıyordu o parçayı..onlarca kez yerine taktım, kaç kez servise gittim..o kısma bir çözüm bulamıyorlar..tespitinizde çok haklısınız, çözüm bulmayı çok ama çok isterim ancak servis montajının bu şekilde olduğunu tek yapabilceklerinin o parçayı yerine takmak olduğunu söylüyor :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
Ynt: yeni corolla b sütunu alt plastiği yerinden çıkıyor
« Yanıtla #2 : Ekim 31, 2010, 20:26:49 »
o parçanın üsteki plastik parçaya geçen bir tırnağı var. o tırnak biraz daha iyi olsa sorun olmayacak. bende fitili çıkarıp iki parçayı küçük bir saç vidası ile birbirine bağladım. bulduğum çözüm bu ama çok beğenmedim.
bu iş servislik bir iş değil, üretim hatası makyajlılarda bu tip sorunları gidermeleri gerekiyor. bilmiyorum düzeltmişlermi?