0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Motor bitmiş.
ercü olduğun yerde arabayı bagrıt bagrıt komsuları rahatsız et bedduaları tuttu . Debriyaj konusu belki baskı balatanın ileri geri gelme konusundan olabilir
debriyaja basınca sanırım dişliler oturuyor o ses kesiliyor bırakınca bosta oldugu için ses cıkıyor bir ara öel birşey duymusştum sanırım ilginç olan hatırlayamıyorum :D
debriyaja basılınca kesilen ses şanzımandandır.
ercü sesin tam oalrak nerden geldiğine bak öyle söyle yoksa biz burdan anlayamayız video filan çek yap işte birşeyler
marşa bastıktan sonra gelen ses,debriyaja basılınca kesiliyor mu onu denedin mi? bu arada aracın ne modeli vb.
kayışla ilgili olabilir mi gelen ses metal sesi değilse eğer?
ercü sen motor kaputunu açıp birisine marşa basmasını söyle bakalım bu şekilde emin ol soldan geldiğine.sol tarafta ne var ve ne yapabilir acaba?
araba ile açık hava filitresi arasında bir bağ oluşmuş geri istiyor herhalde ver hemen geri sorundan kurtul
Kontak marsı kessen bıle mers motoruna gıden + nın gec kesılmesıne neden oluyordur. Buda mars motorunun volan dıslısıne bır sure takılı kalmasına yol acıyordur. Gıbı geldı bana ızahlardan. Mars motoru ustundekı + hattına serı 12V. Bır lamba bagla, marsa basıp bıraktıgında lamba kontak bıraktıktan sonra yanmaya devam edıyorsa sorun kontak ıle mars arasında bır yerdedır.Hıc olmadı babana soyle satsın alsın ae101