0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni nesil corolla zaten az tüketiyor.Lpg ye pek luzum bırakmaz.[/quote]benzinin litresi 2.89 ytl benzinli bir araç ne kadar az yakarsa yaksın, litre fiyatının yüksekliğinden dolayı pahalıya gelir.eğer çok km yapılıyorsa öncelikle dizel ya da lpg
bak ben sana yarıs yap demiyorum ki ben bugün gene lpg li bir boraya bindim yok kardesim arabanın calısması bile bir anormal sen diyosunki performansı ne yapacam sen heralde hic mahalle arasından cıkmıyosun heralde uzun yola giden bir insan olsan yana yana benzinin performansını ararsın ben cok lpg li arac kullandım bak benim abim karbüratörcü biz arkadas bıktık artık lpg den yok motor eger 200 bin gidiyor sa kesin 50 binini lpg alır ister sıralı olsun ister sırasız olsun bide sollamaya cıktıgın zaman eger araban tıkanırsa o zaman anlarsın beni[/quote]erdem abi ben performans aramıyorum bana ogrencı ısı olacak.Zaten performans ıstesem babamın 5.20 sini alıp trafık canavarı olabılırım. EMİN OLLLL. . . . .
erdem abi ben performans aramıyorum bana ogrencı ısı olacak.Zaten performans ıstesem babamın 5.20 sini alıp trafık canavarı olabılırım. EMİN OLLLL. . . . .[/quote]ya bak benim size anlatmak istedigim sey o eger cok binen bir insansan zati tak diyorum coskun ama benim düsüncemi soracak olursan ben tavsiye etmiyorum he söyle birsey var eger bende cok binsem sehir icinde bende hemen ilk işim lpg takmak olur ama ben sehir icinde genellikle toplu tasımayı kullanıyorum ben marsabastıgımzaman en az araba 1000 km yapar onun icin yani sehirler arasında kullanıyorum bide ben de cok gazlı araba kullandım ama sehirler arasında benzini aratıyor bu bir gercek % 5 olacagınada inanmıyorum suna inan uzun yolda arabana güvenmen lazım hız anlamında demiyorum belki bilirsin istanbul izmir yolunu balıkesir izmir yolu berabttır gecersin bir kamyon surusunu öteki cıkar ötekı derken ben lpgli bir aracla orada kaza yapıyodumo yüzden onun icin bir karar aldım ve lpg takmıcam dedim öle yani ama bu sıralı laraiii diyolar madem takıcan bende sana bir tavsiye edeyim tabi dinlersen en pahalısı hangisiyse onu tak sonracok problem cıkartıyor beyni bizuyor vayf leri bozuyor neyzse kendine ii bak