Evet sonunda arabanın problemi çözüldü. Niğdede gitmediğim usta kalmadı bana maf sensörü arızalı dediler, o2 sensörü arızalı dediler, ho2 sensör arızalı dediler, eksoz tıkalı dediler, bujiler yanlış dediler, araba sağır dediler, enjektörleri tıkalı carbon temizliği yapalım dediler kısacası biton masrafı var dediler. İşin ilginci arabayı bilgisayara bağladıklarında hiç hata göstermiyordu. Bende konyadaki toyota servisine götürdüm arabayı orada servis sorumlusu bir arkadaşa teslim ettim ustam yağı değiştir birde gaz yememe problemi var bak dedim. Oda arabayı söyle bir kullandı ve içeri aldı beklerken yağı değiştirdiler mobil 10/40 yağ koymuşlar filitreyi değiştirmişler. Araba geldiki yer uçağı resmen hayat gelmiş arabaya ve ben sadece 15-20 dakika kadar bekledim yağ ve filitre değişim ücretini ödedim ve arabamı teslim aldım içim rahatladı. ne yaptıklarını söylemediler ısrarlarıma rağmen
Bu arada arabaya tüp taktırıp gitmiştim. araba giderken problemliydi gelirken problemi yapıldı. 73 ytl'ye 560 km yol yaptım bunun 90 km'si konya şehiriçi. Ortalama 0.13 ykr lpg yaktı şimdi lpg'ye ayar yaptıracam bakalım ne olacak. Birde benzinden hızlanma olarak çekiş olarak fark yok diyebilirim lpg verimlilik yüzde 98 civarında gerçekten benzinden bıkanlara tavsiye ederim.