Gönderen Konu: Auto King Mi?  (Okunma sayısı 3295 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Auto King Mi?
« : Eylül 17, 2007, 02:12:42 »
Geçenlerde yeni değişen kaputumda oluşan küçük bir eziği yaptırmak için götürdüm kalın bir şekilde boya attığı için boyanmalı dediler ve kaputta lokal boyama yapıp tamamen verniği silip vernikliyceklerini söylediler ve 180ytl ye mal olcağını belirttiler. Zaten Toyota da kapuyum 118ytl ye boyandı. 50 ytl de tamir parası alsalar 170ytl ye gelcek bana ben neden lokal onarım yaptırayım ki ban açok saçma geldi güneş altında sedefli olan boyam zaten kendini belli etçek lokal olduğu için. Ben iyi şeyler düşünmüyorum autoking hakkında sizlerinde görüşlerinizi almak istedim.
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Toyota Club Türkiye

Auto King Mi?
« : Eylül 17, 2007, 02:12:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Auto King Mi?
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2007, 23:45:37 »
Alıntı yapılan: Erdem Manisalı
Geçenlerde yeni değişen kaputumda oluşan küçük bir eziği yaptırmak için götürdüm kalın bir şekilde boya attığı için boyanmalı dediler ve kaputta lokal boyama yapıp tamamen verniği silip vernikliyceklerini söylediler ve 180ytl ye mal olcağını belirttiler. Zaten Toyota da kapuyum 118ytl ye boyandı. 50 ytl de tamir parası alsalar 170ytl ye gelcek bana ben neden lokal onarım yaptırayım ki ban açok saçma geldi güneş altında sedefli olan boyam zaten kendini belli etçek lokal olduğu için. Ben iyi şeyler düşünmüyorum autoking hakkında sizlerinde görüşlerinizi almak istedim.
[/quote]

Ben genelde kasko paketinde bedava uygulama imkanı olduğu için kullandım Autoking'i. Ufak çizikleri onarmalarından memnun kaldım. O sırada bir başka şeye şahit oldum. Mercedes servisi araç tamponlarına astar atmış boyatmak için Autoking'e getirmişlerdi. İlginçti.

Kimileri komple boyanın aracın orjinalliğini bozduğunu düşünür. Böyle düşünenler için burası iyi bir iş yapıyor.
--dünya dönüyor--

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Auto King Mi?
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2007, 01:37:20 »
SAnki vernik temizlenip tekrar atıldığında orjinalliği kalcak. Bence kaskonun ücretsiz hizmetleri için iyi bi hizmet ama bazı yönde de çok karşıyım. Bilmiyorum bilen varmı ama araçların plastik aksamları hasar gördüğü zaman ne olursa olsun önceden kasko direk değiştirirdi ama artık tüm kaskolar auto king e gönderip tamir ettiriyor. Mesela bu sene kaza sonucu kırılan far ayaklarımı autokingde yapıştırtmışlardı. Farlarım değişmedi onların yüzünden. Aracı aldığımda bir baktım farlar orjinal meğer autoking de yapıştırmışlar ayakları o yüzden çok soğudum kaskodan daa auto kingden de her an farlardan bi sorun çıkçakmış gibi geliyo ve ilk fırsatta farları bi şekilde değiştircem....
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Auto King Mi?
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2007, 21:10:16 »
Zaten kasko fiyatları da aldı başını gidiyor, bu ücretsiz hizmetleri kaldırıp daha mantıklı rakamlar belirlemeleri lazım.
--dünya dönüyor--

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Auto King Mi?
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2007, 04:10:01 »
ücretsiz hızmet dedikleri zaten 4 mini onarım, hepsi o ...ama bence güzel yapıyorlar, boyandığı anlaşılmıyor bile, hatta mini göçükleri özel aletlerle doğrultuyorlar