0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hehehh 4 kol ayaga düştü siz devam edin 3 kolla..xei de bile var gli de yok.
bu nasıl bı hesap anlamadım.77 hp bıldıgımız 77 Hourse Power yanı beygır gucu deılmı.1,4 le carpıoz bıde )
Yazım hatası olmuş.1 kW = 1.34 HP
Hayırdır nedir bu direksiyon olayı? Bu arada anladığım kadarı ile aracım "XEI Special"... E hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok.. -Şimdi şu ayna işini nasıl hallederiz? İçerden çubukla yön vermek istemiyorum.. Yok mu bunun elektrikli hale getirileceği makul bir yol??
O daha kolay, Gli lerde zaten bu özellik mevcut, ondaki tuş ve ayna takımı işinizi görür bence. İyi bir yedek parçacıdan bu konuda fiyat alabilirsiniz. Ben, şehirler arası yolda ve sakin kullanımda 6l. ve bunun çok az altına inebiliyordum diye hatırlıyorum. Ama ortalama 6,5l. ile 9l. civarıdır bence. Bu aradaki değerler, yol ve trafik durumuna göre normal.
var tabi daha önce hakan abi bahsetmişti sayfaları birdaha okuyun bence 1.6 GLI nin aynaları elektrikli onun aynaları ve elektrik sistemi bi çıkmacıdan tedarik edilip montajını yaptırırsanız olur bu iş
sökecem direksyonunu bir gün ama ....az kaldı az
Eyvallah o bilgiyi aldım zaten... Ben, hani güvenilir bir çıkmacı (İstanbul Avrupada) var mıdır? Tavsiye vs. gibi sordum. Varsa direk orayı arayıp ya da gidip konuşacağım.
mesajınızdan öyle anlaşılmıyordu ama kartalda bu işi hakkıyla yapan bi firma var ben hep ondan alışveriş yaparım, Çelik oto : http://www.celikoto.net/default.asp?x=14
kardeş,hemen ayırtayım sana bitane,hava yastığı kuştüyümü olsun?