0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi nerde .. Bugra abi hayırlı olsun aracın . yorumları okurken hava yastığım var demişin yanlış anlamadıysam... O zaman abs de vardır sende . Ve xei special dir senin araç airbag varsa tabi
Mehmet kardeşim güzel şeyler söylüyorsun.. O zaman dediğin gibidir, çünkü airbag ve abs var Eee nedir special'in olayı? Abs+airbag mı? Başka bir fark var mı??Bu arada şu elektrikli ayna işini halletmem lazım.. Elle uğraşamam onlarla ya
öncelikle aramıza hoş geldiniz, sizden profil bilgilerinizi doldurmanızı rica edicem ilk olarak.aracınız orjinal japon üretimi ise katalitik konvertörsüz 114 HP , adapazarı üretimi ise katalitik konvertörlü 105 HPXL = 1.3 karbüratörlü motor 75HP , tüm camlar manuel, siyah ön ve arka tamponlar , 2 kollu direksiyon simidi, desensiz kumaş koltuklar XLI = 1.6 enjeksiyonlu motor , tüm camlar manuel, siyah ön ve arka tamponlar , 2 kollu direksiyon simidi, desensiz kumaş koltuklar XE = 1.3 karbüratörlü motor 75HP , ön iki cam otomatik, gövde rengi ön ve arka tamponlar , Philips marka tuş takımı çıkarılabilir radyo teyip + 4 hoperlör, 3 kollu direksiyon simidi, örgü desenli kumaş koltuklar XEI = 1.6 enjeksiyonlu motor , ön iki cam otomatik, gövde rengi ön ve arka tamponlar , Philips marka tuş takımı çıkarılabilir radyo teyip + 4 hoperlör, 3 kollu direksiyon simidi, örgü desenli kumaş koltuklar GLI = 1.6 enjeksiyonlu motor , 4 cam otomatik, gövde rengi ön ve arka tamponlar cam kenarlarında nikelaj çıtalar , Philips marka tuş takımı çıkarılabilir radyo teyip (bir üst model) + 4 hoperlör, 3 kollu direksiyon simidi, yatay desenli kumaş koltuklar GLI Special = 1.6 enjeksiyonlu motor , 4 cam otomatik, gövde rengi ön ve arka tamponlar cam kenarlarında nikelaj çıtalar , Philips marka tuş takımı çıkarılabilir radyo teyip (bir üst model) + 4 hoperlör, 4 kollu direksiyon simidi, Sürücü tarafı hava yastığı , Klima ,yatay desenli boyun destekli kadife koltuklar Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin AE101 i satalı 5 yıl oldu unutmuş olabilirim bağzı özellikleri
senin araba ya xei special yada sonradan abs airbag takılmış ama orjinaldir yani güzel harika . Senin araç xei özel üretim gibi birşey oluyor . Diğer xei araçlardan farkın var abs ve airbag
peki arka camda fren ışığı varmı buğra kardeş?
speciallerde var o...
Hoşbulduk, 13.000-13.500'e geldi. Çok deme gözünü seveyim
Bu cümleyi niye kurdunuz ? Çevrenizdeki herkes, o yaşdaki arabaya o para verilir mi.. falan mı dediler.. Ek olarak eski aracınız neydi ? Corolla'nın kalkış-ara hızlanma-son hız konusunda sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.. Hakkı Abi, 98'lerde arka camdaki fren lambası standart değilmiydi yahu ?
Elinizde kalmaz korkmayın.. Pazara çıkardığınız gün satılır.Genelde benim çevremde de efsane kasa alan herkese diyorlar o lafı.Performansla ilgili az önce yazdıklarımı geri alıyorum. Si'ın performansını ararsınız yani Ben küçükken bi Civic SI, sonrasında onu satıp Civic Vti sahibi olmayı istemiş biriyimdir.
77 rakamı beygir değil hp cinsinden yazılmıştır...beygir cinsinden hesaplamak için 77 rakamını 1.4 ile çarpmanız gerekir...Aracın kaputunu açtığınızda sileceklerin alttarafında motor şase nosunun felan yazıldığı bir levha vardır...orda toyotasa yazıyorsa yerli üretim , japonca yazıyorsa japon üretimdir... yada ön sağ ve sol çamurlukta küçük sinyaller varsa yerli üretim demektir...ordanda anlayabilirsiniz... Bu arada aracınız hayırlı olsun...
Buğra abi öncelikle yeni aracın hayırlı olsun araban yerli üretim114 beygir Gerçekten çok iyi bir fiyata almışsın lpg var mı?
Verdiğiniz bilgilere istinaden aracımı inceledim ve anlatıyorum;*Aracım yerli üretim, hem Toyotasa yazısını gördüm hem de şu tampondaki sinyalleri *Arka camda fren lambası var.*Direksiyonum 4 bağlantılı.*Airbag var.*Arka camları manual, ön iki cam otomatik.*Döşemeleri hafif çizgili gri tek desen*1.6 enjeksiyonlu ve klimalı olduğunu da söylemiştim.-Sürüşten de bahsedeyim biraz;Eski aracıma göre yerden yüksek, konforu daha güzel, hızlanmayı daha fazla hissediyorum ama yüksek hızda civic'den daha güvensiz gibi geldi bana. Vites aralıkları daha uzun, bu bence iyi bir şey. Pedalların kavrayışı biraz daha değişik geldi, sert hareketler yapıyorum . Yan aynalar daha büyük olsa süper olurmuş.Sonuç; Dün itibariyle aracımın rahatı, yol tutuşu, hızlanması iç mekan konforu benden kesinlikle geçer not aldı. Kalan kısmı da asla sorun olarak görülmez. Alışacağız..-Hepinize bütün ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkür ederim.. Vereceğiniz diğer bilgileri de bekliyorum