Gönderen Konu: elektirik sorunu  (Okunma sayısı 1368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
elektirik sorunu
« : Ekim 27, 2010, 00:43:09 »
arabama müzik tesisatı bağladım ve sıfır 72 amper akü koydum arabam bir kaç gün güzeldi bir gün sabahtan işe gittim akşam geldiğimde arabamın aküsü boşalmış elektirik ustasına getirdim teyp kapalı olsada elektirik yiyiyo dedi bende teybin kafasını çıkararak kapatıyorum akşamları arabayı bu şekilde 1 2 gün düzeldi arabam ve bir sabah işe gitmek için arabama bindim arabada elektirik yok kontağı açtığımda fan çalışıo ve fan hızlandıkca kontak ışıkları yanmaya başlıo ama marş genede basmıyor arabayı vurdurarak çalıştırdım ve stop ettim tekrar çalıştırdım gayet düzgün çalıştı ben arabamdaki arzayı bir türlü anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Toyota Club Türkiye

elektirik sorunu
« : Ekim 27, 2010, 00:43:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: elektirik sorunu
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2010, 23:18:21 »
 Hakan Bey,
 Sizi öncelikle Tanışma bölümümüzde tanıyabilir miyiz?
 Bu arada sorunlarınızın müzik tesisatı takıldıktan sonra başlaması montajla ilgili bir problem olduğunu somut bir şekilde tanımlıyor.
 İşinin ehli bir oto elektrikçisinin aracınızı tekrar elden geçirmesini tavsiye ederim.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2010, 23:23:49 »
  Kaan yöneticimize aynen katılıyorum. Eğer aracınız enjeksiyonlu ise de kesinlikle vurdurma tabir edilen yöntemle çalıştırmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 28, 2010, 00:31:05 »

teybinizde anfi çıkışı yok ve crossower ile montaj yapıldı galiba.buda anfiye rca sına sürekli elektirik gitmesi demek. o yüzden akünüz bitiyor. rca ya bir düğme bağlatın yada anfi çıkışlı teyp alın sorun hallolur sanırım :)
Hakan Bey,
 Sizi öncelikle Tanışma bölümümüzde tanıyabilir miyiz?
 Bu arada sorunlarınızın müzik tesisatı takıldıktan sonra başlaması montajla ilgili bir problem olduğunu somut bir şekilde tanımlıyor.
 İşinin ehli bir oto elektrikçisinin aracınızı tekrar elden geçirmesini tavsiye ederim.
Katılıyorum.Lütfen tanışma bölümüne kendinizi tanıtınız
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • www.sapinuva.info
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Aralık 09, 2010, 10:40:38 »
Ben aynı sorunu yaşadım cd. çalar taktırdım akü bitti. bu cihazlar kafayı sökseniz dahi sürekli üzerinde voltaj barındıran ürürler , ben klasit radyo kasetçalarlı teybimi tekrar takdırdım aynı akü 3 yıl oldu marşı bir tıkta alıyor.Müzik için FM. Transmiter kullanın. ben öyle yaptım rahat ettim.