Gönderen Konu: çelik jant  (Okunma sayısı 2802 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
çelik jant
« : Ekim 26, 2010, 14:10:32 »
arkadaşlar benim arabamda 13 inç cms marka çelik cant var.araba çok sallıyor bide direksiyon çok sert.lastikçinin birinde orjinal çıkma toyota cantı buldum .4 ü için 70 lira istiyor. ne dersiniz bunları alırsam arabam biraz daha rahatlarmı?fiyatı nasıl sizce?

Toyota Club Türkiye

çelik jant
« : Ekim 26, 2010, 14:10:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: çelik jant
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2010, 09:10:10 »
arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek kimse yokmu aranızda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2010, 09:22:40 »
orjinal jant dediğiniz demir kapaklı jant mı acaba? biraz rahatlama olur diye düşünüyorum . Sallaması lastiklerinizin ömrü tükenmesinden dolayı veya baloncuk yaptıgından dolayıdır. Ve 4 jant 70 tlye kötü bi rakam değil ama jantın düzgünlügüne bakın onunda vuruğu varsa sallama yapar
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 01, 2010, 09:27:23 »
fiyat harbi düşük ya hemde baya. Resmi falan yok mu bu cantların şekli şemali nasıl 70 lira çok fazla ucuz geldi bana.
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 01, 2010, 09:37:21 »
fiyat harbi düşük ya hemde baya. Resmi falan yok mu bu cantların şekli şemali nasıl 70 lira çok fazla ucuz geldi bana.
700 dür Oğuz 70 liraya dil jant jant kapağı yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Kasım 01, 2010, 10:18:35 »
doğru duydunuz arkadaşlar 70 lira.lastikçi tanıdık.jantın sahibi çelik jant almış.jantını kapaklı olarak satıyor.orjinal jantı yani.arabam en ufak bir çukurda aşırı sallıyor.lastiklerim lassa atracta sert bir lastik olduğundanmıdır acaba?baloncuk dediğiniz çıplak gözle farkedilirse görüntüde bir şey yok gibi.lastiklerim en fazla 15000km yapmıştır.bu kadar kısa sürede ömrü bitermiki?birde çelik jantımda eğrilik varsa çukurlarda falan bariz rahatsız edermi?ben yenilerde amortisörlerimide değiştirdim.kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var.konfor diye bir şey yok arabamda valla bıktım eziyet oluyor bazen.deli gönül diyorki sat kurtul.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 01, 2010, 10:39:58 »
700 dür Oğuz 70 liraya dil jant jant kapağı yok :)

Hımmmm mahmut biz yanlış anladık herhalde kardeş :) Arkadaş orjinal jant alıyor hani şu siyah olanlar varya plastik kapaklı ondan herhalde. Yoksa bende inanılmaz şaşırdım 70 lira ne demek ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 01, 2010, 10:41:32 »
hmm şimdi oldu yoksa 70 liraya çelik jant zor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Kasım 01, 2010, 10:42:29 »
doğru duydunuz arkadaşlar 70 lira.lastikçi tanıdık.jantın sahibi çelik jant almış.jantını kapaklı olarak satıyor.orjinal jantı yani.arabam en ufak bir çukurda aşırı sallıyor.lastiklerim lassa atracta sert bir lastik olduğundanmıdır acaba?baloncuk dediğiniz çıplak gözle farkedilirse görüntüde bir şey yok gibi.lastiklerim en fazla 15000km yapmıştır.bu kadar kısa sürede ömrü bitermiki?birde çelik jantımda eğrilik varsa çukurlarda falan bariz rahatsız edermi?ben yenilerde amortisörlerimide değiştirdim.kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var.konfor diye bir şey yok arabamda valla bıktım eziyet oluyor bazen.deli gönül diyorki sat kurtul.

Şahsen lastiklerden anlamam lassa nasıldır bilemem iyi olduğunu duydum ama sert midir yumuak mıdır bilmem. amartisörleri de yeni değiştirmişsin benim de aklım almadı ki çukurlarda sallanıyor demişsin eğer baloncuk ve eğrilme falan olsaydı jantta veya lastikte düz yolda  giderken de dengesizce sarsıntılar yapardı.
Acaba sorun lastik ve jant değil de rot balans'tan falan olmasın göstermediniz mi hiç bi ustaya ?