0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkaadslar merhaba corollamın ön tarafından mütiş bir ugultu geliyor arac 200 binde ama cok güzel bakımlı bu olay yeni basladı akis kafalarını degistirdim tekerlek bilyalarından süpeleniyom sizin düsünceleriniz varsa lütfen yazarsanız sevinirim[/quote]Giderken mi geliyor; yoksa dururken gaza basınca mı ses yapıyor? Dururken ise araban 200 000 km de olduğundan triger kayışının değişme zamanı gelmiş olabilir.
Giderken mi geliyor; yoksa dururken gaza basınca mı ses yapıyor? Dururken ise araban 200 000 km de olduğundan triger kayışının değişme zamanı gelmiş olabilir.[/quote] giderken geliyor ya trigeri cok tan degistim ya
ergin merhaba difrensiyeli filan degistim de benim tahminimde senin tahmininde aynı tuttu anlıyacagın ön tekerlek bilyaları arızalanmıs eeee arızalansın artık orj leri duruyor üstünde bide debriyajdan ayagımı kaldırdıgım zaman vurultu yapıyodu aks kafalarının degismesi lazımmıs onlarıda degistik anlıyacagın 200 ytl (japon parca ) aks kafaları 80 ytl de ön tekerlek bilyaları tuttu dha işşilik vermedim genede sagol[/quote]benim araçtada aynı sesler varyakında baktırcam bakalım ne çıkacak, büyük ihtimal senin ki ile aynı parçalar değişir
Ne oluyor toyotalara ? Gerçi bu yollara iyi bile dayanıyorlar.[/quote]ehh benim kide 250000 km de olsun o kadar
Bence zaman aşımı. Arkadaşlar, cevapların fayda sağlamayacağı çok eski başlıklara dikkat edelim lütfen. Teşekkürler.