0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paylaşım için sağol ilk foto 320*240 olsun ana sayfada daha rahat açıyor.
motoru tercih ederim
Yaz aylarında senle aynı fikirdeyim ama kışın yağmurda ve soğukta ne yapacağız
kabinli motorlar var
ben sığamam buna....
Uzun zamandır otomobil üretiminin bu yönde gelişmesi gerektiğini söylüyorum zaten. Ortalama 80Kg. lık bir kişi için 1.5 tona yakın aracıda hareket ettirmemiz gerekiyor. Suv. vs. leri saymıyorum zaten. Bu gelişim bence çok öenmli, yaklaşık 100Km. lik menzilde hiç fena değil ve şarj süreside şimdilik idare eder. Şehir içi ulaşımda bunlar teşvik edilmeli bence. Çok güzel bir paylaşım Mahmut.
Diğer yandan yük taşımacılıoğı keisnlikle raylı sisteme yönlendirilmeli. Bu tip, hatta normal binek araçlar ile yük ve toplu insan taşımacılığında kullanılan araçların aynı trafiği paylaşması bence çok sakıncalı güvenlik ve trafik akışı anlamında.
Satışı başlamış Türkiye'de de, 13.700€ baz modelin fiyatı. Şehir içi için güzel çözümler. Özellikle turistik yerlerde çok iyi olur bence.
Ben bu tip araçları önümüzdeki 4-5 yıl içinde yavaş yavaş TR yollarında göreceğimize inanıyorum çünkü artan nufus ve araçlar trafiği durma noktasına getiriyor bir kişinin seyahati için 4-5 kişilik araçları kullanıyoruz buda hem yakıt maliyetini arttıryor hem çevreyi kirletyor hemde baştada dediğim gibi trafiği durma noktalarına kadar getiriyor bu gibi araçlar sayesinde umarım sıkışık trafik derdinide çözeriz. İşallah renault gibi diğer araç firmalarıda bu konuda yatırımlarını esirgemezler.