0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet, o ter kokusu bağışıklığın etkisini, şeklini belli ediyor. Bizler farketmeden bunu alıyoruz aslında.
Selam arkadaşlar. Hergün bir sürü insan ile tanışır ya da karşılaşır, aynı ortamlarda bulunuruz. Hatta kimi zaman sadece yanımızdan geçerler ve bizlerde aynı şekilde onlar için yanlarından geçen ya da aynı ortamda bulunan birileriyizdir. Peki neden kimi insanalar daha çok ilgimizi çeker, ona bakma gereği duyar hatta heyecanlanırız? Hiç bunların detaylarını düşündüğünüz, neye göre beğendiğiniz ya da beğenildiğinizi merak ettiğiniz oldu mu?
Hakan, nereden bulursun bu konuları bilmemki ? Ama anlaşılan o ki hiper sosyal bir insansın. Her zaman gülümsemeler beni çok etkilemiştir. Bir soru sorduğumda gülümseyerek verilen bir cevap, Hemcinsimde iyi giyim, karşı cinsimde ise Hande hanıma katılıyorum. Yolda yürürken kolay kolay sağa sola bakmam. Baksam da sade bir güzellik etkiler demeyeceğim, ama bakmama sebep olabilir
benim ilgimi 1 zeka 2 espri yeteneği 3 düzgün konuşma çeker...öyle kolay kolay da heyecanlanmam arkadaş sizin böbrek üstü bezleri fazla mı çalışıyo ne?