Gönderen Konu: Tercih, Beğeni?  (Okunma sayısı 1125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Tercih, Beğeni?
« : Ekim 25, 2010, 12:04:44 »
  Selam arkadaşlar.
 Hergün bir sürü insan ile tanışır ya da karşılaşır, aynı ortamlarda bulunuruz. Hatta kimi zaman sadece yanımızdan geçerler ve bizlerde aynı şekilde onlar için yanlarından geçen ya da aynı ortamda bulunan birileriyizdir. Peki neden kimi insanalar daha çok ilgimizi çeker, ona bakma gereği duyar hatta heyecanlanırız? Hiç bunların detaylarını düşündüğünüz, neye göre beğendiğiniz ya da beğenildiğinizi merak ettiğiniz oldu mu?

Toyota Club Türkiye

Tercih, Beğeni?
« : Ekim 25, 2010, 12:04:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Mesaj Kaygısına Son
    • DÝKKAT BOÞ BELEÞ VAR !!!
  • Araç: Auris
Ynt: Tercih, Beğeni?
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2010, 12:11:48 »
İnsan hemcinsine niye bakar, niye ilgisini çeker diye düşününce kendisinde olmayanı onda gördüğü için olabilir derim.
Karşı cins içinse daha çok fizyolojik hadiseler ve dış görünüm derim. Ter kokusu daha doğrusu terle salınan bazı maddeler, karşı cinse ilgi için büyük önem teşkil ediyormuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2010, 12:24:43 »
  Evet, o ter kokusu bağışıklığın etkisini, şeklini belli ediyor. Bizler farketmeden bunu alıyoruz aslında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2010, 13:06:34 »
  Evet, o ter kokusu bağışıklığın etkisini, şeklini belli ediyor. Bizler farketmeden bunu alıyoruz aslında.

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2010, 13:47:33 »
  Selam arkadaşlar.
 Hergün bir sürü insan ile tanışır ya da karşılaşır, aynı ortamlarda bulunuruz. Hatta kimi zaman sadece yanımızdan geçerler ve bizlerde aynı şekilde onlar için yanlarından geçen ya da aynı ortamda bulunan birileriyizdir. Peki neden kimi insanalar daha çok ilgimizi çeker, ona bakma gereği duyar hatta heyecanlanırız? Hiç bunların detaylarını düşündüğünüz, neye göre beğendiğiniz ya da beğenildiğinizi merak ettiğiniz oldu mu?

hergün bir sürü insanla tanışıp kaynaşan kim ki?

ha yolda bel de gördüğümüzü soruyorsanız ben hep yere bakarak yürüdüğüm için tanıdıkları bile göremem...

zevkli giyinmiş insanlar hoşsohbet olanlar güleryüzlü olanlar herhalde daha çok beğenilir ve ilgi çeker diye düşünüyorum.... birde tabi en önemlisi özgüven.... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2010, 15:19:21 »
  Tanışmaktan kastım; hergün karşımıza çıkan insanlardan neden sadece bir ya da birkaçı farklı gelir bize. Yani oysa farkında değiliz belki ama çevremizden her gün yüzlerce hatta binlerce insan geçiyor fiziki görünümü olan, düşünceleri, duyguları olan. Elbetkide duygusal hal ve hissi yapı insanın yüzüne, fiziğinede etki ediyor tabi bunları anlamasını, izlemesini bilene.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2010, 15:48:08 »
10 kişi içinde farkedilmek;

2 şekilde olur... :)

ya saçma sapan abuk sabuk davranan farkedilir yada grup genelinden farklı davranan....

neşeli eğlenceli bir grup içinde içine kapanıp kalınırsa ilgi çeker insan ya da durağan oturaklı bir grup içinde fazla öforik olursa.....

benim ilgimi 1 zeka 2 espri yeteneği 3 düzgün konuşma çeker...

bir başkasını sessizlik bir başkasını ise sadece bir gülüş etkiler....

öyle kolay kolay da heyecanlanmam arkadaş sizin böbrek üstü bezleri fazla mı çalışıyo ne? :D :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #7 : Ekim 25, 2010, 16:08:51 »
  Rodosluyum ondandır. :) Şimdi burada detayları anlatmayayım oranın mantalitesini ama farklıdır işte. :)
 Heyecan bence güzel birşeydir, gözler bunu sağlar bence. Yani sadece gözler ile konuşulabilinir ve eğer doğru kişi ise bu heyecanda verir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 25, 2010, 20:24:27 »
Hakan, nereden bulursun bu konuları bilmemki ?  Ama anlaşılan o ki hiper sosyal bir insansın. :)  Her zaman gülümsemeler beni çok etkilemiştir. Bir soru sorduğumda gülümseyerek verilen bir  cevap, Hemcinsimde iyi  giyim,  karşı cinsimde ise Hande hanıma katılıyorum. Yolda yürürken kolay  kolay sağa sola  bakmam. Baksam da sade bir güzellik etkiler demeyeceğim, ama bakmama sebep olabilir  :islik:
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Mesaj Kaygısına Son
    • DÝKKAT BOÞ BELEÞ VAR !!!
  • Araç: Auris
« Yanıtla #9 : Ekim 25, 2010, 20:49:34 »
Hakan, nereden bulursun bu konuları bilmemki ?  Ama anlaşılan o ki hiper sosyal bir insansın. :)  Her zaman gülümsemeler beni çok etkilemiştir. Bir soru sorduğumda gülümseyerek verilen bir  cevap, Hemcinsimde iyi  giyim,  karşı cinsimde ise Hande hanıma katılıyorum. Yolda yürürken kolay  kolay sağa sola  bakmam. Baksam da sade bir güzellik etkiler demeyeceğim, ama bakmama sebep olabilir  :islik:

Hakan beyin demek istediği, her gördüğünle iletişime geçmek, sağa sola bakınarak gezmek değildir herhalde. Ama bir mağazaya girip bir şey sorduğunuz satıcıyı o gün akşama kadar düşünebilirsiniz(saçı gözü gülümsemesi diksiyonu vs.) veya bir cafe de otururken yan masadaki arkadaş topluluğundan birisi daha fazla dikkatinizi çeker... Sanırım sormak istediğide; niye o insan.
Gülümseme konusunda bende size katılıyorum. Sanırım en önemli özellik bu olsa gerek, bakışlarla birlikte. :)

benim ilgimi 1 zeka 2 espri yeteneği 3 düzgün konuşma çeker...

öyle kolay kolay da heyecanlanmam arkadaş sizin böbrek üstü bezleri fazla mı çalışıyo ne? :D :D

Hiçbirimiz gördüğümüze aşık görmediğimize bulaşık değiliz tabiki ama erkeklerin bu konuda kadınlardan daha fazla heyecan duyduğuda kesindir herhalde. Ek olarak ben olsam 1 2 3 ü ters çeviririm... Genelde karşıdakini o sırayla tanırız ve ilkini beğenmezsek 2. 3. hikaye olur. ::)