Gönderen Konu: corolla 1.3 terra hakkında bilgi verecek arkadaşlar??  (Okunma sayısı 7890 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
         Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 1999-2000 model bir corolla 1.3 terra almak sitiyorum. acaba bu arac hakkındaki fikriniz nelerdir? Motor, mekanik aksam, performans, yakıt tüketimi nasıldır? Bunlara ek olarak bu araçlarda görülen kronik bir arıza (fabrika üretiminden kaynaklanan yani) varmıdır? varsa nelerdir? yardımcı olursanız sevinirim kafamdaki soru işaretleri silindiği zaman kesin alacağım bu araçtan.
BAYRAKLARI BAYRAK TAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR. TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR!!

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla 1.3 terra hakkında bilgi verecek arkadaşlar??
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2010, 14:55:09 »
taş gibi arabadır.kullandım. ama satarken akla karayı seçersin. hemde kliması yok. sonradan takılıyor. bence masraf etme 1.6 sını al daha iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2010, 18:10:25 »
güncel.
BAYRAKLARI BAYRAK TAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR. TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • iyi adamdı...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2010, 19:24:27 »
ben de 1,6 almanızı tavsiye ederim onur bey.. klimalı 99 model olandan kullandım özellikle klima açıkken aracın çekişi bana çok zayıf geldi. yakıtı gayet ekonomik lpg ortalama 120-130krş, fakat araçtaki kişi sayısı arttıkça aracın çekişi ve yakıtı biraz değişiyor. 99-01 arası corollalar en az tutulanlar diye biliyorum ama gayet sağlam arabadır, kolay arıza çıkartmaz, sonuçta toyota. tercih sizin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • patlak gözlüm
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 28, 2010, 17:38:45 »
bende 1.3 terra modelı var .arac 2000 model 7 aydır benzınlı kullanıyorum yakıt km 250-300krş arası daha şükür bır proplemı olmadı koy benzını bas marşa devam.yanlız arkadas ben surat ısterım ıstersen 1.6 almanın tavsıye ederım.benım ıcın ıdeal vergısı ıyı cekısı bana gore guzel saglam araba masraf yok .bırde eskı arabam dogan slx olunca daha cok sevıyorum toyatayı sanayıden uzak .
e11

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • patlak gözlüm
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 28, 2010, 17:40:36 »
kronık bır poroplemı yok yanlız arabayı el frenıve vıtesde bırak yoksa koydugun yerde bulamazsın=))))he bırde arka camlar kendılıgınden bıraz asagıya ıner 3-4 cm falan ve yol  tutuşu cok guzel ben begendım kendı adıma aracı
e11