Gönderen Konu: 2011 Corolla Koltuk Başlığı LCD Monitör - Ayak mesafesi  (Okunma sayısı 6203 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Merhabalar,

Acil yardıma ihtiyacım var.

Sorunum net: Corolla'ların orjinal koltuk başlıklarının ayakları arasındaki mesafe kaç cm?

Gerekçem de şu:

Bir yurt dışı seyahatindeyim ve gördüğüm Necvox koltuk başlıkları şeklindeki LCD monitörleri almak üzereyim. Serviste takılacak Navitech dvd-tv-navigasyon cihazıyla kullanmayı düşünüyorken adam standında zaten bu kombinasyonu kullandığını söyledi ve görünse benim açımsan sorun kalmadı. Sorun şu ki, henüz aracım gelmedi. Dolayısıyla evdekilere "ölçün bakalım" diyemiyorum. Adam her araca uyacağını söylüyor ancak ben emin olmak istiyorum. Kafalıkların iki ayağı arasındaki mesafe 13,5 cm. Yeni model corolla kullanıclarından birisi araçlarının orjinal kafalıklarındaki bu mesafeyi ölçüp beni bilgilendirebilir mi acaba?

teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Corolla Koltuk Başlığı LCD Monitör - Ayak mesafesi
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2010, 21:24:06 »
ayak derken? başlığın ayaklarımı
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2010, 10:22:17 »
Az önce ölçtüm umarım geç kalmamışımdır iki ayak arasında içten içe mesafe 13.7cm yuvarlak demirlerin merkezden merkeze uzaklığıda 15cm umarım işine yayar kolay gelsin.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2010, 13:46:37 »
Hasan Bey çok teşekkür ederim ilginiz için. Benim dün gece almam gerektiği için biraz daha fazla para vererek ayarlı olan başka bir modelini aldım. Demek ki ilkini de alsam olurmuş. Ancak, benim gibi bu siteyle google'dan aratarak tanışan çok kişi olacaktır. Bu gibi durumlarda bu tür bilgiler çok faydalı oluyor. O nedenle 13,7 cm'lik mesafenin bu başlıkta bulunması çok iyi oldu.

Tekrar teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2010, 14:00:04 »
Hasan Bey çok teşekkür ederim ilginiz için. Benim dün gece almam gerektiği için biraz daha fazla para vererek ayarlı olan başka bir modelini aldım. Demek ki ilkini de alsam olurmuş. Ancak, benim gibi bu siteyle google'dan aratarak tanışan çok kişi olacaktır. Bu gibi durumlarda bu tür bilgiler çok faydalı oluyor. O nedenle 13,7 cm'lik mesafenin bu başlıkta bulunması çok iyi oldu.

Tekrar teşekkürler.

Hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2010, 14:36:51 »

Tekrar teşekkürler.
rica ederim hayırlı olsun.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2010, 17:20:30 »
Teşekkür ederim, çok daha güzelleri hepimizin olsun inşallah :) Evde çocuk olunca, hele hele de sayıları birden fazla olunca "arka taraf" memnun edilmesi gereken ilk kısım oluyor. Umuyorum yolculuklar onlar için daha eğlenceli hale gelir... Kullanmaya başladıkça görüşlerimi yazarım, ki bunun için önce arabanın gelmesi lazım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 25, 2010, 17:23:59 »
Teşekkür ederim, çok daha güzelleri hepimizin olsun inşallah :) Evde çocuk olunca, hele hele de sayıları birden fazla olunca "arka taraf" memnun edilmesi gereken ilk kısım oluyor. Umuyorum yolculuklar onlar için daha eğlenceli hale gelir... Kullanmaya başladıkça görüşlerimi yazarım, ki bunun için önce arabanın gelmesi lazım :)
İşallah arabanada hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 03, 2010, 00:09:47 »
Konuyla ilgili ilk izlenimlerim:

1- Kesinlikle çocuklu iseniz, arkada yolcunuz oluyorsa ve uzun yola gidiyorsanız bu kafalık monitörü çok hoş birşey.
2- Corolla'nın koltuk delikleri bu kafalıklar için geniş geliyor, eğer en alt seviyede kullanmayacaksanız başka bir çözüm bulmak zorundasınız. Bende sorun olmadı, zaten en alt seviyede kullanıyordum.
3- Necvox monitörleri Navitech multimedia ile kullanıyorum. Her iki üründen de görüntü kalitesi açısından memnunum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 03, 2010, 12:13:08 »
güle güle kullan sanırım başke yerde yazmıştın diye hatılıyorum.Merak ettiğim arkadaki monitörlerden birinde bağımsın dvd player varmı varsa dahada super oluyor
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 03, 2010, 23:15:44 »
Öncelikle teşekkür ederim. DVD değil, ama DVD de dahil olmak üzere birçok formatı hafıza kartı ve USB bellekten oynatabiliyorlar. Gerçi hiç kullanmadım, ben daha çok öndeki multimedianın paralel ekranı olarak kullanıyorum. Çizgi film dayanılmaz boyutlara ulaşınca önceki ekranı navigasyona yönlendirip arkadakileri aktif yapıyorum. Cidden kullanışlı ve eğlenceli birşey. Bu arada Navitech'in DVD performansını (ses kalitesi de dahil olmak üzere) çok iyi buldum. Elimde bolca konser dvdsi olduğu için müzk cd'lerini deneyemedim, ama radyosu da söylendiği kadar kötü değil. Müzik kulağı olan, sesten anlayan biri olarak ses kalitesi açısından şikayet etmeyi abartılı bulduğumu belirtmek isterim. Gayet tatmin edici, mükemmel olmasa da... Bence ses sistemine gelene kadar gözlük kabı koyacağı gözlüğün sığacağı kadar büyük olsaydı, bagajlarda amortisör kullanılsaydı mesela...