Arkadaşlar başıma geldiği için yazıyorum.2007 model yeni Corolla sahibiyim.10000-20000-30000 bakımlarımın her seferinde arka sağ kapıdan içeriye rüzgar aldığını bildirdim ve her seferinde kapı ayarı yaptık deyip aracı teslim ettiler.(sadece 20000 bakımda servis belgesine işlendi)bir servis belgemde kayıtlı üstelik.Bundan 1-1.5 ay evvel aşırı yağışta (ne yağıştı ama)aynı kapıdan su almış ve ben bunu ancak koltuk ta bir renk olunca (arkaya kimse oturmadığı için)fark ettim.(kuruduğunda bir renk değişimi oluştu) servise gittiğimde Edirne Kale plaza garanti uzmanı

inceleme gereği duymadan kapının esnetilip veya kapı fitilleri altına ince bir fitil yapıştırılıp

sorunun giderilebileceğini (bu komik önerilerde bulundu) söyledi.Bende derhal TOYOTa merkeze bildirdim.Gelen cevap dahada komikyi ''yapılan incelemede aracın arka sol kolkuğundaki izler kapı fitilinden giren sudan olmadığı tesbit edilmiştir''..Böyle bir inceleme yapılmamış olmakla beraber araç garantiden çıktığından fitilleri değiştirmemek için verilmiş bir cevaptır.Ben gerçi kendilerinden inceleme yapılmış maden servis belgesini istediğimi bildirdim.Kısacası; servis görevlisi hiç çekinmeden
gerçek dışı beyanda buluna biliyor.Bu nedenle böyle bir olay yaşıyorsanız-yaşarsanız servis belgenize her seferinde yazdırın ve fitillerin değiştirilmesini talep edin ve sakın kapılarınızı esneterek fitil baskısının artırılmasına izin vermeyin..Kısacası TOYOTA aracınız garantiden çıktığında servis garanti uzmanınn gerçek dışı beyanını kabul ediyor bunu unutmayın