0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya dwd sürücünü başka bir sistemde deneyeceksin veyahut başka bir dwd sürücüyü sistemne monte edip deneyeceksin, bu arada enerji geliyor mu?
abi zaten benim pcden söktüm arkadaşın pcye taktım format attım ona geldim eve kendi pcme taktım görmüyor enerji geliyor
Siz daha dvd/cd sürücüsü ile mi format atıyorsunuz ? Biz flash belleğe geçtik. Artık cd okumadı, dvd okumadı derdi yok Bunlar bir yana normal kendi pcnizde çalışıyordu, söktünüz arkadaşınıza götürdünüz, formatı attınız geri tekrar bilgisayarınıza taktınız ve görmüyor öyle mi ?
peki HDD ile dwd rw veya cd okuyucu tek kablo üzerinden mi bağlıyorsunuz , yoksa ayrı ayrı kablolarmı ,veya ikiside sata girişlimi , yada hdd sata gitişli dwd okuyucu IDE kablosu ilemi bağlıyorsunuz.Bağlama tipini bir söleyın yardımcı olabılırız
aynen öyle abicim :)flash bellekle format attık diyelim anakartın cdyi nasıl tanıtacaz pcye ses kartını filan aklıma takılıyor sürekli
Geçmiş olsun..... Artık flash belleğimi cdrom olarak formatladım bir nevi cinsiyet değiştirdim. Yani flash belleği pc ye takınca bilgisayar cd rom olarak algılıyor. Onun içine de xp ve sıkça kullanılan programları ....