0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bugün sabah işe gittim arabamı park ettim akşam mesai çıkışı eve geldi yol boyunca hiçbir zorlama devirsiz kullanma yapmadım.hiçbir yere vurmadım sürtmedim akşam hanım biryerlere gidelim dedi neyse hazırlandık çıktık arabaya bindim marş basıyor araba çalışmıyor .hiç çalışma egilimi bile göstermiyor .araçta sıralı sistem var .atiker sistemlerin dügmesine basılı tutunca otmatik gaza geçiyor bastım gaza geçti bastım marşa araba çalıştı gidecegimiz yere gittik giderken benzinlige ugradık yarım depo benzin vardı liralık daha aldım tedbir için ama gene çalışmadı akşamdan bu tarafa en az 15 defa denedim ama araba hiçbir çalışma egilimi göstermiyor gaza geçince şık diye çalışıyor.elektrik aksamını şöyle bir yokladım sıkıntı yok gibi.depoda yarım depo benzinde var acaba arıza neden olabilir hayır yarın pazar birçok yerde kapalıdır muhtemelen ne yapacagımı şaşırdım . inşallah şu sıkışıklıkta fazla masraf açmaz masraf degilde 13 yıldır ilk defa tek marşta çalışmayışı beni üzdü
sagolun arkadaşlar benim aklıma iki şey geliyor birincisi benzin lpg geçiş ünitesi ikincisi benzin pompası.ama hiçbir belirti vermeden şak diye bozulur mu bu. bir aralar birinden duymuştum bu arabaların şasesini baglandıgı bir nokta varmış o gevşeyin sorun yaratıyormuş ama aracın altını biryere felan vurmadım ki arkadaş.