arkadaşlar golf 4 highline almak istiyorum bana fikir verirmisin artısıyla eksisiyle alınır mı alınmaz mı performansta önemli masraf çıkarmayan araba olmasıda önemli
1.6 102 hp Hitler motoru bulunur.
Honda Civic 1.6 İes kadar yakar, Ford Focus I kadar yürümez.
Parçası pahalıdır.
2. eli iyidir
arkadaş bu higline modeli 1.8 20v ...1.6ların ikinci eli falan iyi ama 1.8ler hakkında tam bilgim yok o yüzden açtım konuyu
golf 4 akar yerinde tutamazsın.en güzel kasası ama eskidi o arabalar.PArçası pahalı motorunu bilmem kendisinide hiç tanımam.bu forumdada 1,8 kullanmış birini zor bulursum.volksagenin forumunda daha net bilgi bulabilirsin.
1.8'leri de çok iyi değil performans olarak.
Şöyle söyleyeyim, 0-100 hızlanmaları eşit, 4 ve 5. vites ara hızlanmaları ae101'den daha kötü.
Ek olarak 1.8'i satarken biraz zorlanırsınız..
1.8(20) highline biraz fazla yakar , iyi kaçar
temizini bulmak zordur , bulursanızda pahalıdır , satışı zordur.
2004 Corolla HB alın , pişman olmazsınız.
haklısınız wolkswagen formunda daha net bilgi alırım ama başka forumlarda burdaki kadar ilgi yok ...ve okuduğum kadarı ile düzgün paylaşımlara raslamadım. benim limitim 18 liraçç su an toyota var ama xe olduğu için performansı beni tatmin etmiyor evet masrafsız rahat bi araba. ikinci eli kolay gider dediler aldım ama tatmin etmedi beni yinede bu aracı satmayacağım duracak....peki 18 liraya kadar limiti olana ne arac tavsiye edersinizzzz
2004 corolla 1,6 kullanıyorum çok ta memnunum .göstergenin hepsinide yapıyor.Seni üzmez yormaz rahat edersin.2004 almazsında 2002 corolla hb alırısn 18 civarına
terra sol falan var hangisi daha mantıklı bi tek efsane kasa hakkında bilgim var yenilerini pek bilmiorum tutulmayan kasa var birde 2002 onlarıda sevmiyorumm
terra mı sol mu daha üst versiyon
2002 de hem o tutulmayan dediğin kasa var hemde benim profil resminde gözüken 12 kasa var.Terra trendline sol highline oluyor.sol en üst donanım
Tuncay ve mesut abinin araçlarını çok beğeniyorum. İnşallah bizede nasip olur...
bi tanesni aradım 120000 lacivert sol sağ ön camurluk değişmiş başka birşey yok birde havayastığı açılmış geri takılmış servis düzgün takıldığını solemiş bana çok sıkıntısı olurmu bu havayastığı adam memur ve acık net konustu herşeyiii...20500 lira...2004model
terra ile sol arasında motorunda ne gibi farklar var yada performans aynımı
terra ile sol arasında motorunda ne gibi farklar var yada performans aynımı
Performans yönünden aynı , motorunda fark yok
araçların donanımında fark var
tuncay kardeş sen arabanı kaça bırakırsın
golf 4 akar yerinde tutamazsın.en güzel kasası ama eskidi o arabalar.PArçası pahalı motorunu bilmem kendisinide hiç tanımam.bu forumdada 1,8 kullanmış birini zor bulursum.volksagenin forumunda daha net bilgi bulabilirsin.
parça olarak toyota (2002-) golften pahalı. Ayrıca golfte parça sıkıntısı yok. Toyotada ya tayvan malı alacaksın ya da servisten.
bi tanesni aradım 120000 lacivert sol sağ ön camurluk değişmiş başka birşey yok birde havayastığı açılmış geri takılmış servis düzgün takıldığını solemiş bana çok sıkıntısı olurmu bu havayastığı adam memur ve acık net konustu herşeyiii...20500 lira...2004model
benimkiside lacivert okyanus mavisi diye geçiyor.;Benimkide 2004 corolla sol 71 binde darbesi boyası değişeni yok.,Servis bakımlı en son km sine kadar servis kayıtları mevcut.Üzerinde brc lpg var.Sadece orjinal olmayan brc lpg kiti.Onun haricinde herşeyi orjinal parça ve aksesuarları var..Artık sen hesapla ne kadar edeceğini.
Açıkcası hava yastıgı açmış arac ın darbesi az değildir.Şaseden almış ki hava yastıgı açmış.
millet ister 10 da ister 50 de ister onlara göre kıyas olmaz ki