Gönderen Konu: Klimanın ordan su giriyor.  (Okunma sayısı 838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Klimanın ordan su giriyor.
« : Ekim 23, 2010, 14:51:01 »
Aracı geçenlerde sadece su ile yıkatalım bir dedik suyu tuttuk ve bindiğimde fark ettim torpido gözinin arka alt tarafıdan ön tarafa bildiğin su akıyor şaşırdım kaldım camı açıp paspası falan kaladırdım torpido gözünü söktüm baktım polen filtresinde tek tük damla ıslaklık var ama en altta izolasyon yünleri sırılsıklam ıslanmış su nerden neden girmiş olabilir???  :( :( :( :(

Toyota Club Türkiye

Klimanın ordan su giriyor.
« : Ekim 23, 2010, 14:51:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Klimanın ordan su giriyor.
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2010, 22:29:28 »
Abicim maalesef bu kasaların artık kronik sorunu diyebiliriz.Tahliye kanalları cabuk tıkanıyor.Su gidecek yer bulamadıgı için bir yerdne aracın içine giriyor.Servis ten tahliye kanalı temizliği yaptırabilirsin yada abisi kendin yapacan.Tahliye kanalları için sileceklerin altındaki siyah plastigi sökmen lazım tel ayrdımıyla acacaksın.su tutarken bak ön tekerlihin arkasındaki paçalıkların ordan su inmesi lazım eger ordan su gelmiyorsa yandın su direk içerde.Forumda bir arkadaş temizleyip resimli anlatmışştı incele.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Klimanın ordan su giriyor.
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2010, 16:00:05 »
ıngaaaa :( :( ama aşırı derecede su almıştı yani araba garajda 3 gün boyunca camlar açık bekledi kurusun diye biz zarar vermedi ama çünkü gayet normal çalışıyor fakat elektrik soketlerinin oksitlenmesinden korkuyorum bir sorun çıkarmı paslanma yanma gibi :???