Gönderen Konu: arabama mutluluğun resmini çizmişler  (Okunma sayısı 1454 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
arabama mutluluğun resmini çizmişler
« : Ekim 23, 2010, 11:45:33 »
3 gün siteye girişim engellektikten sonra tct yönetimi mi gelip yaptı yoksa yetmez bu ceza diye :p
şaka bi yana aracımın kaput, sağ tarafın tamamına (ön çamurluk, ön arka kapı, arka çamurluk) biri mutluluğun resmini çizmiş (boyamış). neyse ki eline pastel boya geçmiş taşla falan yapmamış ama sildikten sonra biraz iz kaldı. çok bastırmış boyayı zannedersem. galiba sticker yapmak istedi aksesuar olsun diye. dün akşam işten geldiğimde gördüm beynimden vurulmuşa döndüm. bulursam sizce ne yapmam lazım bu çocuğa? resim defteri alıp al buraya çiz resmini mi deyim yoksa başka bişi mi yapım?
???

Toyota Club Türkiye

arabama mutluluğun resmini çizmişler
« : Ekim 23, 2010, 11:45:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: arabama mutluluğun resmini çizmişler
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2010, 11:56:45 »
Çok geçmiş olsun Sefa, neyse ki sivri ve delici bir cisim ile yapılmamış, iz bırakmadan çıkarma şansın olabilir inşallah. Maalesef, bu aralar bu konu çok gündeme geliyor forumda :( Fakat durumuna böyle senin gibi mizahi bir yaklaşım gösteren hiç olmamıştı, biliyorum mal canın yongası ama bu tavrının örnek alınmasını ümit ediyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2010, 12:00:17 »
Geçmiş olsun Sefa, bence pasta ile geçer.
Çok geçmiş olsun Sefa, neyse ki sivri ve delici bir cisim ile yapılmamış, iz bırakmadan çıkarma şansın olabilir inşallah. Maalesef, bu aralar bu konu çok gündeme geliyor forumda :( Fakat durumuna böyle senin gibi mizahi bir yaklaşım gösteren hiç olmamıştı, biliyorum mal canın yongası ama bu tavrının örnek alınmasını ümit ediyorum.
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2010, 12:06:14 »
benim ilk arabama otobüs sürttü boya yoktu tertemiz bakıyordum işlem gördü araç o günkü sinirle akşam acile gittim ve apandistimi aldılar :) artık takmıyorum fazla ama görünce kötü oldum baya baktım geçiyo sonra rahatladım bende
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2010, 12:07:01 »
geçmiş olsun. aklıma samsundaki yerel tv nin elemanının yaptığı kamera şakası geldi. adamın mercedesini sulu boyayla boyamış ve bi ton dayak yemişti
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 23, 2010, 12:17:13 »
  Çok geçmiş olsun Sefa. Bence Tuval olarak kullanabilirsin sende yapanı. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 23, 2010, 12:21:17 »
Geçmiş olsun Sefa, bence pasta ile geçer.+1
geçer abi ondan rahatım :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 23, 2010, 12:28:24 »
geçmiş olsun. aklıma samsundaki yerel tv nin elemanının yaptığı kamera şakası geldi. adamın mercedesini sulu boyayla boyamış ve bi ton dayak yemişti
adam şaka dedikce temke yumruk yiyordu :) mustafa karadeniz onun eşek şakaları meşhur (eşek dedim diye inşallah yasaklanmam yine :D) tayfuna bi şaka yaptı adam psikolojik tedavi gördü izlemenizi şiddetle tavsiye ederim :)
  Çok geçmiş olsun Sefa. Bence Tuval olarak kullanabilirsin sende yapanı. :)
olabilir abi eve gitmeden önce biraz boya alım yanıma :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 23, 2010, 13:33:55 »
recep ivedik 3 te olan karete hocasıyla yaptıgı sahne geldi aklıma .oda sinirlenmiyordu hatırlarsanız .

şaka bir tarafa geçmiş olsun kardeş .benzinlikten mazot al kardeş birazda üstübü.havalar seri zaten güzelce mazotlu üstübü ile yıka boya olan yerleri biraz bastırman yeterli sonra deterjanlı su yap süngerle de aracın tamamını ova ova yıka .cirlop gibi çıkar boyada kir varsa onlarıda çıkartır .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ekim 23, 2010, 22:29:50 »
recep ivedik 3 te olan karete hocasıyla yaptıgı sahne geldi aklıma .oda sinirlenmiyordu hatırlarsanız .

şaka bir tarafa geçmiş olsun kardeş .benzinlikten mazot al kardeş birazda üstübü.havalar seri zaten güzelce mazotlu üstübü ile yıka boya olan yerleri biraz bastırman yeterli sonra deterjanlı su yap süngerle de aracın tamamını ova ova yıka .cirlop gibi çıkar boyada kir varsa onlarıda çıkartır .
teşekkürlere öneri için, günümüzde heryerde bulabileceğimiz ıslak mendil ile bastırarak sildim geçti :) Allah beterinden saklasın
???